Speltips

Speltips Schalke-Olympiakos

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-21 20:45 Spela här

Speltips Schalke-Olympiakos
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 2.20 Speltips: 1 HCP -1.5
2012-11-21 20:45 Schalke-Olympiakos 1 HCP -1.5 2.20 RalleArvid

Schalke har visat kvalité i årets upplaga av Champions League. Det har inte varit jättechockerande and se för om man är ett topplag i Tyskland är man ingen slagpåse i något sammanhang, men resultaten och att man är obesegrade är ändå imponerande.

Hemma har man 7 raka utan förlust i alla sammanhang och man gör nästan alltid mer än ett mål oavsett motstånd. I Champions League denna säsong har man två vinster (borta mot Arsenal och borta mot kvällens motståndare Olympiakos). Oavgjort har man spelat 2-2 i båda sina hemmamatcher.

Idag har Schalke chansen att säkra avancemang till slutspelet och när man har den chansen på hemmaplan och möter ett svagare lag i de flesta aspekter ser jag inga större frågetecken för varför man inte ska ta den chansen.

Olympiakos har förlorat båda sina möten mot de stora lagen i gruppen, 2-1 hemma mot Schalke och 3-1 borta mot Arsenal. Enda anledningen till att man fortfarande har möjligheter till avancemang (vilket jag inte tror man kommer lyckas med) är att man lyckats vinna båda matcherna mot slagpåsen i gruppen, Montpellier.

Hemma i ligaspelet är Olympiakos löjligt överlägsna och deras form är därför inget att dra några växlar av, snarare anser jag att det aldrig kan vara hälsosamt att inte ha några ordentliga test och utmaningar på hemmaplan om man vill prestera även ute i Europa.

Jag tror inte Olympiakos kommer räcka till alls ikväll, inte med det hemmastöd som alla Tyska lag alltid har, inte när man är ett sämre lag i grunden och inte när Schalke dessutom har god form och stor motivation. Jag rekade Arsenal med HCP mot Olympiakos hemma, då blev det 3-1 och om Arsenal lyckades med den bedriften är jag även förvissad om att Schalke kommer klara detsamma.

Schalke med HCP -1.5 spelas till 2.20 på bet365 .com

Lycka till lads/
@RalleArvid

RalleArvid - 21 November, 2012, 10:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
woland - 2012-11-21 16:16:53

Okej, jag missade att du reka berbatov. Jag spelade på sverige och under 2,5 i west ham stoke. Berbatov var ju sjukt nära på att sätta den i första halvlek tom efter utvisningen men det var just det röda kortet som gjorde att han inte kom hel rätt in i matchen. Arsenal känns inte hundra men jag tänker att Montpellier inte har något att spela för och kommer troligen vila en del spelare.

RalleArvid - 2012-11-21 14:56:20

Woland: Tack, men jag missade Berbatov at göra mål i söndags, dock tyckte jag att jag var rätt ute, men det hjälpte föga. Arsenal känns lite mer dodgy, Theo spelar inte heller.

Jonas O: Kommer ett blogginlägg om det ikväll.

Tehrani: Finns alltid en risk för skrällar givetvis men känns som Schalke ska plocka detta spel många gånger av 10 under rådande omständigheter.

DrTehrani - 2012-11-21 14:45:26

tror du inte att det blir lite som mellan Bate? visserligen är shalke mycket bättre men att den franska laget ska överprestera är man rädd för

Jonas O. - 2012-11-21 14:12:40

Ralle hur går snacket i England nu efter Chelseasparken? Känns ju helt sjukt.
Som vanligt rekar dy bra :)))

woland - 2012-11-21 12:28:34

Jag hängde på båda dina förra rekar och ser ingen anledning till att inte hoppa på denna oxå! Riktigt bra rek.

Kommer va ett jäkla tryck ikväll på Veltins Arena och jag tror på 1/1 H/F. Tror du även Arsenal kan ta -1,5? :)