Speltips

Speltips Manchester United v QPR

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-23 16:00 Spela här

Speltips Manchester United v QPR
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,90 Speltips: Båda lagen gör mål
2012-11-23 16:00 Manchester United v QPR Båda lagen gör mål 1,90 holms

Ja det var ju naturligtvis bara en tidsfråga innan Mark Hughes skulle få sparken som manager i QPR. Hade han suttit på samma position i t.ex Chelsea så skulle han fått kicken någon gång innan Sverige gick över till högertrafik.
Nu väntar alla på att Harry Redknapp ska ta över krislaget, men innan dess ska det spelas match - borta mot Manchester United.

Och ja, Manchester United är som vanligt Manchester United. I alla fall om man ser till det offensiva spelet. Värvningen av Robin van Persie slog ut precis så väl som Sir Alex hade hoppats på. Eller, han vet vad han gör den gubben. Väldigt få saker lämnas åt slumpen.
Men! Om offensiven hittills vart strålande (jodå, man har gjort flest mål i PL so far) så finns det annat man faktiskt kan anmärka på.
För det går ju inte att diskutera bort det faktumet att Nemanja Vidic saknas väldigt mycket i de bakre leden.
Av de första sju lagen i ligan nu så är det just United som har släppt in flest mål. Och det är givetvis ingen slump utan ett bevis på att Serben inte går att ersätta fullt ut.

QPR har inte vunnit en enda match hittills. Det är uselt och ingenting annan. Det är såklart inte endast Mark Hughes fel. Men något var tvunget att göras. Och kanske kan en det få herrarna att nu vakna till liv när den här förändringen nu gjordes. För det finns ju ärligt talat en hel del kunnande om man lyfter på de trasiga QPR-stenarna.
Att Mark Hughes försvann, det kan vara en liten injektion, såklart.

Som sagt. Uniteds defensiv fungerar inte alls smärtfritt. QPR kommer kanske något pånyttfött. Menar inte på något sätt att QPR ska åka hem med några tre poäng, men 1,90 på att man gör mål (United gör alltid mål hemma) det är taget.

holms - 24 November, 2012, 02:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!