Speltips

Speltips Tottenham-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-25 17:00 Spela här

Speltips Tottenham-West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.25 Speltips: X2
2012-11-25 17:00 Tottenham-West Ham X2 2.25 RalleArvid

Okej, i samma anda som när jag rekade en West Ham-framgång i Newcastle förväntar jag mig att bli slaktad även denna gång, men det är det värt för det gick ju så bra förra gången. Så likt inför Newcastle lägger jag här upp konkreta fakta inför dagens stora match där Spurs tar emot Hammers, eller chefen Holms tar emot mig om ni så vill.

Spelschema: Tottenham spelade så sent som i torsdags. Inte bara att de spelade, de spelade dessutom i Europa, de spelade på bortaplan och de spelade utan att vinna. West Ham spelade för 6 dagar sedan och man gjorde det på hemmaplan. Tottenham kommer dessutom från tuffa matcher som kostat både krafter och självförtroende eftersom man åkte på en riktigt svidande sen förlust mot City och sedan blev förödmjukade i derbyt mot Arsenal senast.

Press: West Ham är nykomlingar, har som mål att endast klara sig kvar i toppdivisionen men man startade säsongen bra och man har hittills i denna mardrömsperiod man schema-mässigt är inne i tagit poäng efter poäng mot favoriter och man kan spela avslappnat. Tottenham är däremot under mycket mer press med en ifrågasatt tränare och med krav på tre poäng.

Skador och avstängningar: Adebayor är avstängd efter utvisningen senast och Defoe kommer därför starta uppe på topp. Det är ett ganska stort avbräck men inte i närheten av vad Scott Parkers skadefrånvaro betyder i negativt hänseende för Spurs. Att dessutom Dembele har varit borta och inte riktigt är i full matchform kan visa sig vara oerhört vitalt för Spurs likt väl, främst i detta möte där den centrala mittfältskampen kommer visa sig vara matchavgörande, och på det centrala mittfältet är faktiskt West Ham det starkare laget när läget i lagen ser ut som det gör. Jarvis och Vaz Té är de enda värda att nämna som inte kan starta för West Ham, Benayoun är osäker men sitter förmodligen på bänken.

Form/tabell-läge: Spurs har 4 förluster, 1 oavgjord och bara 1 seger på de 6 senaste. West Ham har 2 kryss, 2 segrar och 2 förluster på sina 6 senaste. Tottenham kommer från två raka hemmaförluster i ligan, West Ham har bara en förlust på sina 4 senaste bortamatcher.

Derbyts betydelse: Det är ingen hemlighet att Tottenham ser både Chelsea och framförallt Arsenal som betydligt större derbyn än vad man ser detta som. Det är klart att man kommer vara motiverade och vilja vinna matchen men tro mig, och jag vet vad jag pratar om: motivationen är ingenting hos Spurs-spelare/anhängare jämfört med vad den är hos West Ham dito. Eftersom man inte spelar i samma division som Millwall så är detta årets absolut största match. Tottenham borta har det pratats om i månader och biljetterna till bortasektionen sålde slut redan innan de gick ut till medlemmar. Biljetter säljs för 100-talspund och många är benägna att lägga ut även mer för en biljett men det finns ingen som vill sälja.

Så: där har ni det, jag förstår som sagt om ni håller Spurs som favoriter likt många höll Newcastle som favoriter men West Ham kunde nu likt i den matchen inte fått bättre förberedelser/omständigheter till att plocka en pinne än här i eftermiddag. Om man lyckas göra det så betalar Paddy Power ut 2.25 (Asian hcp +0.5).

Vad anser ni?
Oavsett vad så lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 25 November, 2012, 10:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
magnuslind - 2012-11-25 14:35:04

Håller med göken, spelat raka tvåan till 5,5 ggr pengarna. Tottenham är ojämna och borde kunna lira skjortan av west h på rätt dag men allt över 4 ggr degen på hammers ser jag som klart spelbart

Göken - 2012-11-25 11:37:14

Oerhört spelvärde i den raka 2:an till över 5 ggr. Tottenham har inte imponerat och var riktigt dåliga mot t.ex Wigan.

Carragher - 2012-11-25 11:27:36

Definitivt ett bra spel till det oddset. Carroll hänger en!

RalleArvid - 2012-11-25 11:19:03

Tippar enligt vad som varit en framgångsrik metod tidigare och förhoppningsvis även så kommer vara idag. Lycka till med ditt spel. Rak etta helt enkelt?

R.Baggio - 2012-11-25 11:02:11

Sluta tippa med hjärtat detta vinner Spurs.