Tycker mig ha hittat ett bra överspelsodds i hockeyn.
Den hittar vi i AIK - Linköping

Vi börjar med hemmalaget som inte har gått bra alls på hela säsongen, vilket är förståligt då dom största spelarna har försvunnit samt deras monster i mål Victor Fasth inte är kvar. Man ersatte honom med en målvakt som har sedan några år tillbaka dalat i kvalitet och förra året i HV var Daniel Larsson inte bra. Han har inte börjat den här säsongen något vidare heller.
Laget berfinner sig på en jobbig kvalplats med 2 poäng upp till säker mark.
På dom 5 senaste har laget 2 segrar och 3 förluster. Varav en oerhört viktig seger senast mot Brynäs med 2-1 efter straffar men den matchen ska man tacka just Larsson att man vann då han var matchens lirare och räddade AIK från den andra perioden till matchens slut.

Linköping har sin förstamålvakt Christan Engstrand skadad och är inte tillbaka förrän i december någon gång.
Man har en bra andra målvakt Andreas Andersson men han är verkligen inte en keeper som ska stå flera matcher irad då det brukar kunna rassla en hel del.
Linköpings form är helt klart bra och Calle Söderberg bara öser in mål 19 st har det blivit hittills för den gamla malmöiten.
Linköping har 3 segrar och 2 förluster på dom 5 senaste och kommer närmanst fårn en 5-2 seger mot Timrå. Laget befinner sig på en 5 plats med tre poäng upp till 4 platsen.

Lagen har möts två gånger den här säsongen och LHC har vunnit båda. Med 3-2 senast hemma och 4-2 borta på hovet.

Jag tror det kan bli mycket mål i den här matchen då LHC öser in mål för stunden och har en målvakt som släpper in en hel del också och AIK måste framåt och ta poäng. Det är en viktig match för dom svart gula!

Kämpa kämpa!

This is the stats tab
This is the post tip