Måndag imorgon (25/11/ och utbudet på va ju inte mycket att hurra för (förutom zenit vs cksa moskva) MEN, jag tror mig ha hittat något att glädjas åt !


Vi lyfter blickarna åt öst, mot Ukraina.
Ligan leder Shaktar inte alls oväntat på 48 poäng. På 2a plats hittar vi Dnipro på 34 poäng. Dnipro spelar i samma Europa Leauge grupp som AIK, och den leder dom , 12 poäng där. Man kan säga att "det går bra nu".

Imorgon tar Dnipro emot Metalurg Zaporozhye. När jag kollade tabellen började jag nästan skratta. Metalurg har på 16 liga matcher lyckats göra, håll i er nu.... hela 4 mål !! och släppt in 40 !! Man ligger toksist i ligan på 3 inspelade poäng, 0-3-13. Vet inte mycket om Metalurg, men jag tror inte man behöver det här, vi litar på tabellen !

Så över till spelet. Dnipro ska alltså göra över 2,5 mål mot detta brö gäng. Ett Dnipro som spöa AIK på råsunda med 3-2, vunnit hemma mot Napoli,vunnit 2 av 2 mot PSV, samt har statistiken 8-0-0 , målskillnad 18-4 på hemmaplan i ligan denna säsong.

Nu har jag ingen info om trupperna osv, då jag inte förstår ukrainska, men jag tror Dnipro lyckas greja 3 strutar oavsett om man har halva ordinarie elvan borta eller inte. Jag tror det här är löst innan minut 55.

Ett annat sjukt intressant odds till den här matchen är Dnipro -2.5 till oddset 2.25.. Då undrar ni kanske , "är det inte bättre att lira det, bättre odds?"..... MEN KOM IHÅG GRABBAR, METALURG HAR JU FAKTISKT NÄTAT 4 GÅNGER DEN HÄR SÄSONGEN ! Nu tror jag inte att det händer, men man vet aldrig.

Dnipro ö2.5 lirar jag tungt !
Dnipro -2.5 mindre tungt, men ändå tungt !

Lycka till !

This is the stats tab
This is the post tip