Speltips

Speltips Naft-Saipa

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-28 12:30 Spela här

Speltips Naft-Saipa
Land: Iran Liga: Persian Pro League
Odds: 2.0 Speltips: 1
2012-11-28 12:30 Naft-Saipa 1 2.0 DrTehrani

Ska hålla mig mkt kort.

Naft har varken haft flytet eller domaren på sin sida. De 7 första veckorna av säsongen var man etta och det välförtjänt då man man alla sina hemma matcher och tog med sig poäng på bortaplan. Man spelade borta mot Esteghlal, som ligger etta nu, och där ledde man med ett mål. Men först fick man en suspekt handsmål mot sig och sedan blev man en man kort i 70 min och ändå kunde man hålla undan och skapade bra chanser, men efter att man fick ännu ett rött kort och fick spela med 9 man de sista 15-20 min så blev det riktigt tungt.

Omgången efter spelade man mot Sepahan som jag trodde de skulle torska kraftigt då Sepahan är som sagt i min tidigare rek en av asiens bästa lag och man hade skytteledaren (som för övrigt har blivit bjuden till landslaget och scoreade 2 mål i en träningsslandskap) trodde jag att det skulle vara svårt, men de ledde med 3-0 men fick en straff mot sig i slutet av första halvlek. Ett psykologiskt mål visade sig då sepahan kom och kvittrade till 3-3 i andra halvlek. Återigen blev man tvungen att spela med en man kort de sista 10 min och i 87 min blev det 3-4. Man är otroligt starka hemma och hade det inte varit för att laget är ung och orutinerad så kunde man säkert ha en bättre tabellposition. Jag tror man kommer vinna mot Saipa på hemma plan. Oddset låg tidigare idag @2.40 och jag trodde först att jag såg i syne. Sedan har de nu sänkt oddset till 2.0.

Saipa är ett rätt så hyfsat lag dock en mitten lag och man förlorar ofta sina bortamatchen.

Som vanligt är det rygg på egen risk som gäller

Lycka till

DrTehrani - 27 November, 2012, 19:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DrTehrani - 2012-11-28 12:05:14

tyvärr vet du inget om landet och går enbart efter vad som sägs i medierna och då förstår jag att outbildad folk litar sig enbart på det. Men tack för din åsikt iaf

Göken - 2012-11-28 09:32:47

Att överhuvudtaget engagera sig i spel i länder där folk torteras och mördas för sina åsikter och kvinnor behandlas som djur avstår jag ifrån alla dagar i veckan.