Speltips Rögle v Färjestad

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2012-11-29 19:00
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Odds: 1,80
Tips: Över 4,5 mål
Trodde inte att något bolag skulle öppna spel på den här matchen då Rögle har haft en hyfsat trasslig vecka att snegla tillbaka på.
När spelarna samlades på träning i tisdags så var det inte direkt trångt i omklädningsrummet, om vi säger. Nej, det var bara Alexander Barta, Mathias Tjärnqvist, Dennis Everberg, Daniel Sondell, Martin Strbak och kapten Jakob Johansson som morsade på varandra. Övriga i truppen låg nämligen hemma i magsjuka.
Det gjorde jag själv också, fast i måndags. Och det är en rätt tråkig variant, och inte fan känner man sig helt hundra i kroppen bara två dagar efter att ha kramat toalettstolen under 12 timmar i sträck.

Nu ska matchen spelas ändå. Och även om merparten av spelarna är tillbaka så lär det vara en del trötta huvuden som ska ut på isen, allt annat vore konstigt. Och att en del felbeslut i egen zon kan komma att tas i pressade situationer, det känns rätt naturligt.

Färjestad saknar även dom ett par viktiga kuggar, också där ett par defensiva pjäser. Man har såklart ett bra läge att få revansch efter nederlaget senast i Ängelholm. Men tvåan till 1,45 ... nja.
Däremot när linan över 4,5 mål betalar 1,80 med dagens förutsättningar, den känns klart vettig.
Färjestads tre senaste har klarat linan. Den fjärde bommades då Luleå var inne i en tråkig period senast och nollades. 4-0.
5-2 senast till Rögle.

Och, inte att förglömma. För några dagar sedan: Rögle-Skellefteå 0-7
Spela på Rögle v Färjestad hos Betclic
Spela nu
holms - 29 November 2012 - 09:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jansson911 - 2012-11-29 11:52

Rögle lirar med ordinarie lag men som du nämner är magsjukan inte att leka med.. (Mår illa bara jag tänker på't)

Toleffsen är tillbaka i FBKs trupp ikväll efter att ha missat matchen mot Växjö.

Ryggar ö4.5 samt spelar Fbk -1.5 ikväll! Lycka till

espelund - 2012-11-29 10:18

Bra spelvärde i denna matchen! Bwin ger 4,20 på FBK (-1,5) i tredje perioden. Jag skulle tro att FBK helt enkelt kör ifrån ett tröttkört Rögle i sista delen av matchen. Jag säger till Rögle samma sak som Minnesotas guvernör sade vid invigningen av bandy-VM i USA 1995; "Good luck chasing that puck".

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: