Speltips

Speltips Rögle- Färjestad

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-11-29 19:00 Spela här

Speltips Rögle- Färjestad
Land: Sverige Liga: EL
Odds: 1,80 Speltips: hcp -1,5
2012-11-29 19:00 Rögle- Färjestad hcp -1,5 1,80 jesaja_

2 av 3 spel satt igår, 1 av 2 här. Tyckte Rafa körde med alldeles för defensivt spel igår HEMMA mot ett sargat Fulham. Men men, life goes on.

Ikväll är det Elitserien igen och jag har riktat in mig på Rögle- Färjestad. Jag trodde precis som Herr Holms att bolagen inte ens skulle öppna för spel på denna match men det gjorde dom!

Rögle har alltså haft hela laget, bortsett från 7 spelare, magsjuka och dom tränade inte ens igår. Dock väntas alla komma till spel, men i vilken form då? Lär vara ett rätt tröttkört Rögle i 3e perioden. Färjestad har själv haft lite problem med skador och avstängningar men får ikväll till resen Tollefsen där bak. STORT plus. I senaste matchen tappade man återigen en 0-2 ledning mot Växjö. I mina ögon bara bra att förlorade den matchen då man nu ikväll inte kommer ta något för givet utan fattar att man måste lira hockey i 60min för att vinna matcher. Speciellt mot ett Rögle som kommer ha problem att stå på grillorna efter 40min.

Rögle har 4-7 i vinster på hemmaplan. Färjestad har 4-6 på bortaplan. Allstå ganska jämnt skägg om man kollar på statistiken, dock är inte detta ett statistik spel utan endast grundat på dagsform vilket talar mycket mer för FBK.

Spelet blir alltså Färjestad hcp -1,5 till i mina ögon HÖGA 1,80. Inte ens Martin Gerber (som också varit magsjuk) kommer palla rädda Rögle ikväll.

För mer spel ikväll och framöver, twitter @johnnordin88

jesaja_ - 29 November, 2012, 13:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!