Speltips

Speltips Modo - Timrå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-11-29 19:00 Spela här

Speltips Modo - Timrå
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 2.25 Speltips: hcp -1.5
2012-11-29 19:00 Modo - Timrå hcp -1.5 2.25 bruisedlee

Tja.

Tänkte som ny här prova på mig att lägga en vettig Rek.

Modo - Timrå, länsderby och allt vad de innebär är det dags för Modo att visa att man är inne i ett gott slag och ska vända årets dåliga trend mot Timrå (0-3 borta och 2-3 sd hemma). Förra året visade man sig väldigt starka och tog hem samtliga 5 matcher i länsderbyt och nu är det bara seger som gäller.

Modo hade 3 raka segrar innan förra omgångens bortaförlust mot ett ruskigt starkt Skellefteå (1-3) dock visade man stundtals prov på bra spel och kostade på sig att bla bränna 3 frilägen i första och på slutet även ett i virket. Plus idag är att man har nästan full trupp med Alexander Steen tillbaka, saknas gör dock Niklas Sundström men med Steen tillbaka så är tappet av Susse inte lika stort.

Timrå i sin tur har blivit 0:ade två matcher i rad och har förlorat de 4 senaste och även förlorat deras 4 senaste bortamatcher. Man hade lite frågetecken imorse för deras bäste back Seb Erixon samt även lagkaptenen Per Hallin men båda finns med i bussen mot Övik. Man har lånat in en ny back som gör debut (Demen Willaume) men han ska varken göra bu eller bä.

Så i mina ögon är det inte mycket som talar för Timrå utan Modo kommer vinna detta med några måls marginal och hcp -1.5 till 2.25 är väldigt smaskigt. För er som inte törs så är en rak 1a till 1.75 ett kassaskåpsäkert alternativ.

Rygga om ni törs :) // bruisedlee

bruisedlee - 29 November, 2012, 15:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!