Speltips Ungur - Bedene

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-11-30 21:00
Land: Brasilien
Liga: CH-Slutspel
Odds: 1,53
Speltips: Bedene
Spela på Speltips Ungur - Bedene
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Bedene
Det spelas faktiskt fortfarande tennis i form att Challenger Tour Final. Alltså, Challenger-tourens svar på ATP World Finals. Turneringen spelas inomhus, men det är i princip endast grusspelare som deltar. Årets absolut sista turnering och visst finns det värde även här.

Aljaz Bedene, rankad 98, är kanske den enda av spelarna som är bra på hardcourt. Slovaken har fått kritik för att han ännu inte försökt slå sig in på ATP-touren. Hur som helst kan vi konstatera att han håller hög CH-klass.

Bedene blev bestulen på öppningsmatchen mot Victor Hanescu. Aljaz hade 9-0 i breakbollar i första set men förlorade i tiebreak. Andra set gick också till tiebreak där Hanescu vände 1-4 till 7-5. Det var en stöld av rang.

Bedene försöker styra spelet så gott han kan och har en uttalad aggressiv stil inför den här inomhusturneringen. Han styr det mesta med sin forehand vilket både Lorenzi och Elias fick känna på. Och båda var egentligen chanslösa. Lorenzi fick stryk med 6-1,6-3 och Elias med 6-3,6-7,6-3 men var alltså aldrig nära.

Hans förstaserve håller hög nivå och emot en så pass dålig returtagare som Adrian Ungur ska han inte förlora detta. En egenskap jag älskar hos slovaken är att han aldrig ger upp och alltid går in 100% även om han leder stort.

Ungur är en riktig grusspelare. Han sätter inte sin fot frivilligt på en snabb bana och ska vara rejäl underdog i mötet med Bedene.

Rumänen har, något turligt, tagit sig till semifinal. Han var en hawkeye från att förlora mot Pella och tvingades till tre set mot Hidalgo, en spelare som kräver pengar bara för att sätta sin fot på en hardcourtbana.

William Hill ger ut 1,53 på att Bedene tar sig till final här och visst gör han det.

OBS.. droppat odds!
Spela på Ungur - Bedene hos William Hill
Poldan - 30 November 2012 - 18:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: