Speltips

Speltips Vinnare

Sport: Innebandy Spelstopp: 2012-12-02 19:30 Spela här

Speltips Vinnare
Land: Schweiz Liga: VM
Odds: 1,75 Speltips: Sverige
2012-12-02 19:30 Vinnare Sverige 1,75 IB.

Då var det äntligen dags för Innebandy-VM. En turnering som består av 16 lag, men som egentligen bara borde bestå av 4 lag. Det kommer givetvis handla om Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien. VM spelas nere i Schweiz och håller bara på i en vecka. Finalen spelas en 9:e december. Förhoppningsvis har vi vårt svenska landslag i final.

Vinnare av Innebandy-VM - Sverige @1,75 Bwin

Sverige har nu missat guldet två turneringar i rad och det är nu den stora revanschen kommer. Är det någon gång man ska ta tillbaka guldet så är det nu.

Tycker det svenska landslaget har överlägset bäst trupp av alla lagen. För ca en månad sen hölls en fyrnationsturnering i Växjö med dem fyra bästa länderna. Sverige vann alla matcher hur enkelt som helst. Även om matchen mot Finland slutade med ett måls marginal. Det vi fick se då var att Sverige har en ruskigt bra första femma med Enström, Stenberg och Samuelsson. Dessa levererade enormt mycket och öste in poäng. Kan inte se att Vaara splittrar på dessa. Förhoppningsvis kanske han petar upp Sundstedt i andra femman tillsammans med Kim Nilsson och Karl-Johan Nilsson.
Tycker även Sverige har en bra backuppsättning. Pixboparet Quist och Östholm har även dem öst in poäng i Superligan. Vi har även giganten Nilsberth från Granlo som haft en galet bra säsong och är given back på två femmor. Blixtsnabba Samuelsson har vart lite mindre het med produktionen i år men är en världsback som hotar jämt.
Målvaktssidan har vi Åman samt Klintsten. Klockrena val då båda har gjort en grym säsong så här långt. Där har jag inte så mycket att säga.

Sverige kommer att komma långt på sin första femma, samt en starkt intoppad andra femma. Nu blir det ju lite så att man skriver en ”rek” till själva finalen. För dit kommer man 99 gånger av 100. Tjeckien slog man med 11-3 i Växjö, samt 8-1 mot Schweiz.

Finland ser många som det stora hotet. Visst, man ska aldrig underskatta dessa herrar. Men jag tycker dem hade sin era för två år sen på hemmaplan. Storstjärnan Kohonen kan man aldrig säga har vart sämst, men han har inte vart på topp denna säsong. Hans högsta nivå är givetvis makalöst bra, men där har han inte riktigt vart. Inte ens säkert att Finland går till final.

Några 1,75 får vi nog inte se i finalen nästa söndag. Skulle gissa på ca 1,50-1,60. Spelar 4 units på Sverige som världsmästare till 1,75 hos Bwin .

Finns även på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

IB. - 01 December, 2012, 20:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ivaro - 2012-12-02 02:10:30

Kan Sverige vinna mot Poland med 21boll? såg linan på 0-20 och fick mig ett skratt haha...