Speltips

Speltips Aranäs-Sävehof

Sport: Handboll Spelstopp: 2012-12-03 19:00 Spela här

Speltips Aranäs-Sävehof
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 2,84 Speltips: Sävehof -11,5
2012-12-03 19:00 Aranäs-Sävehof Sävehof -11,5 2,84 ChaseBerger

Med en månad kvar till handbolls-VM i Spanien, ett mästerskap där vi kommer få se storheter som Qatar, Australien och Saudiarabien men inte Sverige som missade i kvalet och får stå utanför. Senast det hände var VM 2007 i Tyskland. Ett annat mästerskap som står för dörren är dam-vm i Serbien- ett mästerskap som jag tror Sverige få väldigt tufft. Dam-vm spel utlovas senare! Men för att dryga ut spelkassan till dessa mästerskap väljer jag ett överodds till finfina 2,84.

Kvällens enda match i Elitserien spelas mellan tabelljumbon Aranäs och regerande mästaren Sävehof i Kungsbacka Ishall (!)
Ett revanchsuget Sävehof kommer till match efter två raka bortaförluster i Champions League mot Constanta och Veszprem.
Nu tar Sävehof full fokus på ligan där man inte helt överraskande bara ligger sexa efter CL-spel. Dock har man 47 plusmål med 5 förluster vilket visar att när man vinner gör man det med marginal. Bland annat spöade Sävehof Redbergslid med 10 bollar. Ett Redbergslid som för endast några dagar sedan spöade Lugi med 9 bollar- ett styrkebesked!

Aranäs som bara har en poäng på 14 matcher släppte bomben för ett par dagar sedan att alla spelare i A-laget som står under kontrakt är fria att gå till konukurrerande klubbar. Klubben blöder ekonomiskt och spelarna får numera inte heller någon lön. En som redan gått vidare är lagets största talang Hampus Wanne som vägrar att spela matchen ikväll.

Spelarna i Aranäs har kommit överens att spela tillsammans december ut, men det är bara på pappret som de ställer upp med samma lag som tidigare. Nu har de fått höra att deras tjänster inte är eftertraktade längre. Jag ser mig framför att när Sävehof leder med 7-8 kämpar inte Aranäs lika bra som förut. Jag tror att Sävehof kommer rinna iväg.

Handicaplinan har blivit nertryckt till 8,5 men jag är övertygad att Sävehof kommer rinna iväg och spelar 4/5 units linan -11,5 till oddset 2,84 hos bet365 så har vi en rejäl kassa till mästerskapen.

Kämpa!
/Chase

ChaseBerger - 03 December, 2012, 14:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!