Speltips

Speltips Milan- Zenit

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-12-04 20:45 Spela här

Speltips Milan- Zenit
Land: Europa Liga: CL
Odds: 1,95 Speltips: ö2,5 mål
2012-12-04 20:45 Milan- Zenit ö2,5 mål 1,95 jesaja_

Hola!
Skellefteåreken gick ju inte riktigt som väntat, dom underpresterade ordentligt och trodde att det skulle gå alldeles för enkelt att bärga poängen. Grattis AIK!

Ikväll är det alltså CL och jag riktar blicken mot Italien och Milano. Det är nämligen Milan som tar emot Zenit från Ryssland. Ett Zenit som jag har sett mycket nu på slutet!

Zenit har (som ni kanske sett på tv under CL) underpresterat så in i helvetet i Europa. Man har ångat på bra i Ryssland för att sedan agera som ett gäng rädda pojkar i europa. Det är framförallt defensivt man har varit löjligt dåliga och verkligen BJUDIT på mål. Framåt har det sett bättre och bättre ut och faktum är att hade man haft en Kerzhakov som satt ungefär hälften av de lägen han hade mot Malaga hemma så hade Zenit haft en chans att komma tvåa idag. Nu är det ju så tyvärr att herr Kerzhakov måste bränna några lägen innan han sätter en boll MEN han skapar lägen både för sig själv och andra. Ikväll väntas han vila, kanske är med på bänken. Utan Kerzhakov ställer Zenit upp med en offensiv trio i form av Danny, Hulk och Fayzulin/Bystrov, samma trio som lirade när man hängde dit 4 kassar i hatmötet borta mot Spartak Moskva.

Kortfattat om Zenit är att man är darrig bakåt, börjar få fart och har gjort en del mål framåt samtidigt som man inte kan räkna med att ett kryss räcker för att nå 3e platsen.

Milan har ni alla nog sett att dom är inne i ett bra målstim! Ikväll väntas dock El Sharaawi få vila och ersätts av Pazzini. Man har några viktiga pjäser i backlinjen borta. Däremot kan INTE Milan tappa sin andra plats så man kan alltså spela väldigt avslappnat och dom som lirar från start kommer göra allt för att visa framfötterna i fotbollens finrum.

För Milans del spelar det ingen roll hur matchen slutar vilket innebär att oavsett resultat så kommer man köra på framåt. Likaså Zenit, för ett mål framåt för Zenit kommer inte räcka för att säkra något.

Över 2,5 mål till höga 1,95 känns kanonbra!

twitter @johnnordin88

jesaja_ - 04 December, 2012, 14:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!