Speltips

Speltips Celtic-Spartak

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-05 20:45 Spela här

Speltips Celtic-Spartak
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 1.79/1.53 Speltips: Celtic
2012-12-05 20:45 Celtic-Spartak Celtic 1.79/1.53 RalleArvid

Ja, då är det ju dags för ytterligare en avslutande gruppspelsomgång i Champions League. Och sanna mina ord; dagens upplaga av avslutningsomgången är oerhört mycket intressantare än gårdagens där i princip ingenting spelade någon roll.

Inte många hade gett Celtic några större procentenhets-chanser att krångla sid vidare från denna grupp på förhand. Nu har man inte bara chansen att krångla sig vidare utan även på ett tämligen komfortabelt sätt spela sig vidare, helt rättmätigt och helt med hjälp av eget maskineri.

Premisserna är faktiskt inte så komplicerade. Celtic måste för att gå vidare hemma mot Spartak uppnå ett bättre resultat än vad Benfica för borta mot Barcelona. Ja, så enkelt är det: Celtic möter HEMMA ett redan avsågat ryskt lag som inte kan komma annat än sist och inte ens nå Europa League. Celtic hemma är alltid en svår match för alla lag i hela världen (inklusive Barcelona) och ett motiverat Celtic likt det ikväll bör vara en omöjlig uppgift för ett omotiverat ryskt bortalag.

Benfica har alltså allt att spela för men man bör inte ha speciellt stora chanser att uppnå ett bättre resultat i en långt mycket svårare match ur alla aspekter än vad Celtic mäktar med att göra ikväll, dessutom inte när de båda lagen (Celtic och Benfica) i allt väsentligt bör anses oerhört likvärdiga i denna upplaga av Champions League.

Vad mer ska jag säga? Jag tycker faktiskt det här räcker. Eller vänta, jag kan nämna att Celtic vann borta mot Spartak med 3-2 och att Benfica förlorade hemma mot Barcelona med 2-0. Dessa resultat i kombination med en del andra samt med ovan redogjorda gör premisser gör att jag inte tvekar på att spela:

Celtic att avancera från gruppen till 1.53x.
Samt även spelvärde i Celtics raka 1:a en kväll som denna till 1.79 på Bwin .com

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 05 December, 2012, 15:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!