Speltips

Speltips Barcelona - Benfica

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-12-05 20:45 Spela här

Speltips Barcelona - Benfica
Land: CL Liga: CL
Odds: 2.2 Speltips: Gult kort
2012-12-05 20:45 Barcelona - Benfica Gult kort 2.2 TimG

Tycker CL alltid är lika svårt. Något som däremot detta och förra året varit hyfsat säkert är gula kort på lag som möter Barca. Benfica behöver plocka poäng och kommer ge allt för att stoppa bollinnehavsmaskinen.

Tyvärr finns inte Xavi, Iniesta och co med, men jag tror de flesta håller med mig/tror på mig när jag säger att Barca kommer att föra spelet :)

Vad tenderar hända med lag som möter Barca på camp nou? De plockar kort. Som tokiga. Det vanligtvis säkraste kortet brukar ligga på de defensiva mittfältarna, för jag gissar att det framförallt är där de vill stoppa dem. Dvs en bit innan straffområdet helst.

Kandidaten jag plockat idag är inte helt oväntat därmed - Nemanja Matic.
Oddset är lågt.. 2.2. Men har han lyckats plocka en ostskiva i 3 av 4 CL-matcher hittils.

Gary Medel gick in i måndags.. med råge.. (även om den reken bara fanns som kommentar i x2 på Valladolid). Låt oss hoppas på denna också!

Lycka till ikväll. Ta det lugnt med insatserna, det finns en anledning till att bolagen gillar att promota CL (och det är inte för att de går tok-back).

TimG - 05 December, 2012, 19:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
TimG - 2012-12-05 19:23:17

Som tillägg kan ju även påpekas att han orsakade 4 frisparkar förra mötet. och då tenderar lagen ändå dra på sig mer på bortaplan (i barcamöten).