Speltips Barcelona - Benfica

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-12-05 20:45
Land: CL
Liga: CL
Odds: 2.2
Speltips: Gult kort
Spela på Speltips Barcelona - Benfica
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Gult kort
Tycker CL alltid är lika svårt. Något som däremot detta och förra året varit hyfsat säkert är gula kort på lag som möter Barca. Benfica behöver plocka poäng och kommer ge allt för att stoppa bollinnehavsmaskinen.

Tyvärr finns inte Xavi, Iniesta och co med, men jag tror de flesta håller med mig/tror på mig när jag säger att Barca kommer att föra spelet :)

Vad tenderar hända med lag som möter Barca på camp nou? De plockar kort. Som tokiga. Det vanligtvis säkraste kortet brukar ligga på de defensiva mittfältarna, för jag gissar att det framförallt är där de vill stoppa dem. Dvs en bit innan straffområdet helst.

Kandidaten jag plockat idag är inte helt oväntat därmed - Nemanja Matic.
Oddset är lågt.. 2.2. Men har han lyckats plocka en ostskiva i 3 av 4 CL-matcher hittils.

Gary Medel gick in i måndags.. med råge.. (även om den reken bara fanns som kommentar i x2 på Valladolid). Låt oss hoppas på denna också!

Lycka till ikväll. Ta det lugnt med insatserna, det finns en anledning till att bolagen gillar att promota CL (och det är inte för att de går tok-back).
Spela på Barcelona - Benfica hos Unibet
TimG - 5 December 2012 - 19:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
TimG - 2012-12-05 19:23

Som tillägg kan ju även påpekas att han orsakade 4 frisparkar förra mötet. och då tenderar lagen ändå dra på sig mer på bortaplan (i barcamöten).

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: