Speltips

Speltips Södertälje v Oskarshamn

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-12-06 19:00 Spela här

Speltips Södertälje v Oskarshamn
Land: Sverige Liga: Hoockeyallsvenskan
Odds: 5,00 Speltips: 2
2012-12-06 19:00 Södertälje v Oskarshamn 2 5,00 holms

Det här kommer att bli en jämn historia, tro ingenting annat.
Det var bara två dagar sedan Södertälje tömde sig totalt och gjorde en jättematch borta mot Mora, att nu studsa tillbaka som storfavoriter hemma mot Oskarshamn, det blir sannerligen ingen dans på rosor.

Oskarshamn har nu tre raka segrar efter en tyngre period. Visst, man har vunnit mot Tinsgryd, Troja och Asplöven, inte så det luktar bragdguld direkt, men ändå väldigt viktigt att få in en vinnarkänsla i gruppen igen.
Frdrik Söderström i chefskostymen i båset har jag personligen sett flertalet gånger lotsat sitt lag till segrar mot bättre lag på bortaplan. Inte bara en bra twittrare utan även en räv när det vill sig.
Det räcker att kika tillbaka ett par månader då Oskarshamns senast var i Södertälje och vann - även då till ett alldeles för högt odds.

Södertälje har bra form, det går inte att säga något annat om det. Men i den här serien kan alla slå alla, det visade om inte annat Tingsryd i tisdags när man slog Västerås borta.
En annan aspekt att ta hänsyn till är, inget ont om våra svenska juniorer, men SSK ställer imorgon upp med ÅTTA stycken ute på isen. En ung trupp från start och med lite skavanker så har Johan Strömwall nu fått kallat upp ett par till, vilket alltså resulterat i åtta stycken till denna hemmamatch. Kan smålänningarna utnyttja rutinen, tro?

Som sagt, det blir jämnt, det här. Fem gånger på fläsket är alldeles för högt på tvåan ...

holms - 05 December, 2012, 20:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!