Sverige (-13,5) v Slovakien @1,90 Svenska Spel

Förhoppningsvis kan vi fortsätta vara 100% i VM. Nu är det dags för kvartsfinal och Sverige lottades mot nykomlingarna Slovakien. Ett Slovakien som gör sitt första A-VM. Osannolikt tog dem andraplatsen bakom Schweiz med bättre målskillnad än Estland.

Igår vann Sverige över Norge med 7-1, på halvfart. Man vilade stjärnor som Enström och Samuelsson. Dessa två kommer bilda en första femma tillsammans med Stenberg. Dessa har tillsammans gjort 29p på 2 matcher.
Även Kim Nilsson har hittat målformen och har gjort mål på nästan allt.

Men det är bakåt som vi måste hålla tätt för att spelet ska kunna gå in. Vi har VM´s bästa målvakter i Åman och Klintsten. Backarna har även dem vart riktigt bra. Det är klart att de smiter in lite okoncentration i dessa överkörningar. Så det är därför vissa mål och trillat in. Idag börjat VM på riktigt och nu gäller det att spela in femmorna så man kommer väl förberedda till semifinal.

Slovakien är ingen toppnation direkt. Dem slog Singapore med 13-2 vilket är uruselt gjort. Deras anfallsspel var det sämsta jag sett efter att ha sett små höjdpunkter. Detta lag kommer få försvara sig i 60 minuter. Sverige behöver snitt ca 5 mål/period för att spelet ska sitta. Kan inte se Slovakien klara av detta.

Spelar 3 units på Sverige (-13,5) till 1,90 hos Svenska Spel . Tror att bolagen kommer höja linorna upp mot 15-16 när vi närmar oss matchstart.