Knicks kommer till denna match efter att ha spelat igår och möjligtvis utan en skadad Carmelo Anthony. Det blev en 2poängs seger(100-98) för Knicks borta mot Bobcats, där anthony gjorde 23 poäng men skadade handen och har blivit tvungen att sy sex stygn.

Miami Heat kommer med en förlust borta mot Washington Wizards(!) som ligger sist i Eastern med 2-13, detta var självklart en match som Miami skulle ha vunnit men de missade många poäng och Wizards satte sina. Heat kommer att vara otroligt taggade inför denna matchen mot just nu tabellettan New York Knicks, vilket innebär att toppspelarna Lebron, Wade och Bosh kommer att höja sig. Lebron vann igår Sports Illustrated's Sports man of the Year och han kommer till matchen med stort självförtroende och redo för att visa att han förtjänade priset.

Knicks har 2-3 i sina 5 senaste bortamatcher, varav två senaste är vinster.
Miami har 5-0 i sina 5 senaste hemmamatcher, men de har totalt vunnit 8 hemmamatcher på rad och två utav dessa kom mot Brooklyn Nets, som för lite mer än en vecka sedan vann hemma mot Knicks.

Slutsats, varför Miami bör vinna mot Knicks med mer än 7 poäng:
-Miami har 8 raka hemmavinster.
-Knicks har 2 raka bortavinster mot bobcats och bucks, inga övertygande vinster där de satte en tvåpoängare i sista sekund(100-98) mot bobcats.
-Anthony är troligtvis skadad
-Miami's big three är i toppform
-Knicks spelade igår
-Miami har vilat en dag

Miami heat (-7) hos bet365 ger 1.9 i odds!

This is the stats tab
This is the post tip