Speltips

Speltips Skövde - Guif

Sport: Handboll Spelstopp: 2012-12-06 19:00 Spela här

Speltips Skövde - Guif
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1.95 Speltips: 2 (-1,5)
2012-12-06 19:00 Skövde - Guif 2 (-1,5) 1.95 Ivaro

Återigen en handbollsrek. Dagens spel hittar vi i Elitserien. Vinnaren av grundserien förra året (Guif) möter ett Skövde som inte alls imponerat i år.

Guif slog bland annat ut Aragon (spansk topplag) i veckan i EHF Championship Trophy.

Förtillfället är Guif placerat på en 4:e plats med 20 poäng inspelade, en vinst här hade dock gjort att de klättar till 2:a plats som bäst och 3:e som sämst. Guif ska aboslut ligga bland de fyra bästa och eventuell vara och tampas om en finalplats i år också.

Inga märvärdiga skador utan Robin Andersson spelar som varit borta i början av säsongen. Stort plus. Hauker och Robin Oldberg lämnas hemma, resten åker med.

Skövde har tagit 6 vinster och förlorat 8 matcher. ingen vinst mot något lag över plats undantag Alingsås där de gjorde sin livsmatch. Resten har skett mot bottenlagen.

Guif har raden 8-4-2. Utan deras alla oavgjorda ligger de i topp, små marginaler som skiljer helt klart. Deras två förluster har kommit mot Sävehof och sedan plattmatchen mot RIK. Förlusten mot Sävehof kan man inte göra något åt, ett taggat Sävehof kom till Eskilstuna och gjorde det de skulle. Sävehof vinner mot alla i Elitserien bara de vill, men de har CL bredvid och kan tappa poäng många gånger (ligger bara på en 6:e plats).

Senaste mötet slutade med en enkel seger med 8 bollar till guif fördel, tidigare innan det har det varit två oavgjorda och sedan varsin vinst. Detta är statistik till 2011.

Tittar vi mellan 2010-2008 har Guif vunnit 8/8.

Ett särklass bätre Guif slår ett halvdant Skövde, Guif har haft några dagars vila sen Aragon matcher och kommer köra fult här.

Spelar Guif -1,5 till 1.95 på bet365 .


Ivaro - 06 December, 2012, 16:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!