Speltips Espanyol - Sevilla

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-12-07 21:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.5
Speltips: 2
Spela på Speltips Espanyol - Sevilla
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
Nemanja Matic gult kort satt helt rätt i onsdags och hoppas någon ryggade.

I måndags gick jag emot Sevilla när de tog emot Valladolid (x2) och mycket riktigt var de lika trubbiga som förväntat. Chanser hade de, men lyckades ej förvaltas. Gary Medel gult kort satt ju även den (2.2) i dubbel bemärkelse.

Ikväll är den olycksfågeln borta som tur är.

Espanyol har gått riktigt dåligt i år och ligger därmed på en solid 20:e placering. Ny tränare har anlänt och ikväll saknas Garcia, Gomez och Tejara. Har sett några matcher med dem och det starkaste minnet är väl hemmafansen som bara satt och skakade på huvudena. Ett fruktansvärt fantasilöst lag helt utan energi eller vidare spelidé.

I Sevilla ser det iallafall bättre ut på frånvarofronten då Negredo, Fazio, Spahic och Rakitic är tillbaka. Medel, Cicinho, Maduro, Luna och Trochowski saknas alltjämt. Därmed en trupp som är fullt kapabel att åtminstone göra mål. I dagarna gick dock Sevillas president ut med att de kan behöva komma att sälja ett antal spelare för att åtgärda ett underskott på 15M Euro efter de senaste årens satsningar/men uteblivna resultat. Hurvida detta påverkat spelarna kan vi dock bara spekulera i.

I cupen för några veckor sen blev det 0-3 till Sevilla efter att Espanyol plockat ett rött kort i 25:e minuten.

Form:

Espanyol: LLLLD

Sevilla: LWLWL

Sevillas bortaform är rätt usel då enda vinsten kommit mot Deportivo La Coruna. Å andra sidan har Espanyol bara lyckats plocka en vinst hemma mot Rayo Vallecano.

Oddsen ser ut att sitta hyfsat rätt, men när Sevilla nu får tillbaka spelare kapabla att näta och förde spelet så pass som de ändå gjorde i måndags.. i kombination med att de i grund och botten är ett bra mycket bättre lag än Espanyol väljer jag ändå att köra tvåan. Dnb kan även vara alternativ.

0-1 efter straff av Negredo?
Spela på Espanyol - Sevilla hos Unibet
TimG - 7 December 2012 - 18:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: