Clippers har en fin form just nu och är en av western conference lag som gör flest poäng per match, så offensivt är dom väldigt bra just nu. Dom går för sin femte raka vinst mot ett Suns som kommer till matchen med fem raka förluster. På hemmplan är Clippers starka och man har ett bra lag med en bred trupp. Visserligen så saknas Billups ett par veckor till, men man kan fylla hans lucka.

Clippers har klarat linan i fem av sina sju senaste vinster på hemmaplan, så det säger en hel del om deras offensiv, och det har dom fixat mot lag som Spurs, Bulls, Dallas, Hawks etc. Man är starka på hemmaplan och förluster har det blivit mot lag som Clevland och Hornets etc. Underskattning kanske?

Suns är inte direkt kända för att åka på bortamatcher och göra kaos, det blir oftast förluster för Suns när dom är på turné. Fyra raka förluster på bortaplan, med 2 vinster och 9 förluster på bortaplan, så blir det svårt att stå emot Clippers som har ett snitt på 88.7 poäng bakåt i sina tre senaste hemmamatcher.

Clippers vinner och även om linan verkar vara hög så tror jag att dom fixar det. Värt att notera är att om Suns inte har förlorat sex raka matcher sedan Mars 2009. Idag spricker det.

Rygga på egen risk.

EDITERAD 2012-12-08 13.22:15

This is the stats tab
This is the post tip