Speltips Gais v Sandviken

Sport: Bandy
Spelstopp: 2012-12-10 19:00
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Odds: 1,90
Speltips: Över 7,5 mål
Spela på Speltips Gais v Sandviken
1000 kr bonus + 250 kr gratisspel!
Spela på Över 7,5 mål
Ja, det är ju alltid något vanskligt att reka överspel i bandy när det ska spelas utomhus, i det här landet kan det som bekant vara ett väder som inte är utav denna värld. Jag fick själv känna på det igår med en sju timmar låååång tågresa, just på grund av trassligt väder.
Men om man ska tro SMHI så kan vi i Göteborg förvänta oss fem minus, ingen större vind att tala om och dessutom noll mm nederbörd. Och det där är ju förutsättningar som får varje bandyälskare att onanera lite extra till.
Med andra ord så är det upplagt för en bra bandymatch.

Sandviken har inte alls gått bra hittills. Och styrelsen tog beslutet och sparkade tränarna och lyfte istället in tre legendarer i Daniel Eriksson, Henrik Hagberg och Dino Söderholm. Och, är det några herrar som borde få igång det här maskineriet, ja då är det ju dessa, kan man tycka.
Att man har det i sig, det offensiva spelet, det vet vi. Det gäller att få ordning på försvaraspelet, tre raka förluster nu och 18 insläppta, det är inte okej, trots halvtufft motstånd.
Den här kräftgången har också resulterat i att Saik i detta nu inte ens innehar en slutspelsplats, så det är bara seger som gäller idag och ingenting annat.

Gais är även dom en stor besvikelse. Många jag pratade med innan säsongen trodde att laget kunde nå slutspel. Nu ligger man näst sist. Det finns dock såklart mer att ta av, och det visade man inte minst senast borta mot Västerås efter en riktigt bra första halvlek. Men, torsk ändå, återigen, 7-4.

7-4 betyder elva mål. I Gais tre av de fyra senaste matcher har linan 7,5 mål överstigits.
För Sandvikens del så är det ännu trevligare läsning vad gäller den delen.
Är ni med nu ... för Saiks samtliga matcher bortsett från en, har slagit över 7,5 mål. Och den som inte gjorde det, den slutade 7-0 och endast ett enda mål från Bollnäs missade alltså linan den gången.

Idag har vi alltså perfekta förhållanden för bandy. Ett hemmalag som gör säsongsdebut på Heden inför den bästa pubiksiffran hittils, och som MÅSTE ha tre poäng. Det mot ett en gäst där nio av tio matcher alla slutat över 7,5 mål.
Varför skulle vi inte få se något liknande idag? 1,90 är mycket trevligt.
Spela på Gais v Sandviken hos Nordicbet
Spela nu
holms - 10 December 2012 - 10:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: