Speltips

Speltips Monterrey - Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-13 11:30 Spela här

Speltips Monterrey - Chelsea
Land: Liga: Klubblags-VM
Odds: 2,05 Speltips: Asian Handicap -1
2012-12-13 11:30 Monterrey - Chelsea Asian Handicap -1 2,05 LeGod

Min första rek här på Rekatochklart! Monterrey spelar i den mexikanska ligan, där man kom på en 7:e plats. Laget vann förra årets CONCACAF Champions League, och får därav möjligheten att spela Klubblags VM. Man vann kvartsfinalen med 3-1 mot japanska Ulsan. Även förra året var Monterrey med i klubb-VM , men då åkte man ut redan i kvartsfinal efter straffar mot Kashiwa Reysol.
Chelsea är direktkvalificerade till semifinal, och på torsdagen ställs man mot Monterrey. Rafa Benitez har tidigare vunnit Klubblags VM med Inter. Han ställde upp med starkast möjliga elva även om motståndet (Seongnam och Mazembe) inte var det bästa. Troligtvis kommer han denna turnering använda bästa elvan, då han säkert nog vill vinna turneringen för att öka sina chanser att få ytterligare en säsong från Abramovich.
Men självklart ökar det inte chanserna särskilt mycket, då denna turnering inte står högst upp i rankingen. Hazard, Oscar, Marin, Azplicueta och Moses är fyra unga nyförvärv i Chelsea som ännu inte vunnit någon titel med Chelsea.
Jag tror mycket väl på att dem kommer göra en del för att vunna Klubblags-VM. Monterrey har två vassa anfallsspelare i form av Suazo och Delgado. Men det är inte det lättaste att ställas mot Chelsea i ett slutspel. Mexikanska/sydamerikanska lag har en tendens att spela aggresivt och fult, dock har Chelsea fått in spelskickliga spelare på mittfältet, lär inte bli några större problem att spela sig ur pressen.
Torres har kommit igång med målskyttet och att Chelsea vinner denna matchen är nog givet. Ute ur CL, och en chans till en titel, spelarna kommer vara taggade till max. Lirar Asian Handicap -1 till ett fint odds 2,05 hos bet365 . Pengarna tillbaka vid 1 måls marginal för Chelsea. Insats: 800 kr.

Troliga elvor:
Chelsea
Cech
Azpilicueta Cahill, Luiz, Cole
Mikel, Lampard
Moses, Mata, Hazard
Torres

Monterrey:
Orozco
Meza, Basanta, Mier, Chavez
Cardozo, Ayovi, Perez, Corona
Delgado, De Nigris

Skador. Monterrey: fw Humberto Suazo och Cesar de la Pena.

LeGod - 10 December, 2012, 14:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!