Senaste matchen mellan Wizards - GSW fixade Warriors inte linan med ett poäng vilket var tråkigt.. -4.5 var linan och dom vann med 4 poäng. Ny match nytt bet.

GSW har startat säsongen ruskigt starkt för att vara just GSW. Man har endast startat så bra två gånger under 30 år, med 13 vinster på dom 20 första. Det 9 år sedan man startade en sjumatchers roadie med tre raka. Inte nog med det, man har inte lyckats vinna dom första fyra bortamatcherna sedan 1978! Med lagets form och inte minst med Lee och Curry spelglada och i storform så får man möta ett bottengäng med dålig form, kan inte bli så mycket bättre. Ett perfekt läge helt enkelt.

Bobcats är just nu i en dålig trend, man har sju raka förluster varav dom senaste fem kommer från hemmaplan. Senaste fem motståndarlag som har besegrat Bobcats i Charlotte är: Spurs, Knicks, Blazers, 76ers och Hawks. Det är både bra och dåligt motstånd.
Kollar man istället på vilka Bobcats har vunnit mot under säsongen på hemmaplan så kan man se att det inte har varit några topplag med storform. Lag som Toronto, Bucks, Wizards, Dallas och Pacers har förlorat på bortaplan mot Bobcats. Dallas har haft en dålig form och haft problem med skador, och man hade ledningen i ht, men sista halvan av matchen lyckades man endast göra 36 poäng, vilket ledde till förlängning och förlust.

Värt att notera:
Curry kommer från Charlotte och hans pappa jobbar som broadcaster för Bobcats, så han är nog ganska sugen på att komma till sin hemstad och spela basket. Och med den formen han är i just nu gör bara saken bättre.

Bobcats vann båda mötena mot GSW förra säsongen och GSW var det enda laget att göra det då Bobcats lyckades vinna hela 7 matcher! Curry missade matchen i Charlotte då dom förlorade med 112-110 och det är nog ännu en anledning till varför jag tror han är riktigt taggad. GSW är nog grymt revansch sugna.

Senaste fem matcherna har Bobcats släppt in i genomsnitt 107.8 poäng och gjort 98.2 poäng framåt.
Senaste fem matcherna har GSW släppt in i genomsnitt 98.6 poäng och gjort 101.6 poäng framåt.

GSW kommer antagligen med största sannolikhet att vinna matchen och fixar man vinsten, då fixar man linan på -4.

EDITERAD 2012-12-10 17.29:51

EDITERAD 2012-12-10 18.14:51

This is the stats tab
This is the post tip