Speltips

Speltips Bradford v Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-11 20:45 Spela här

Speltips Bradford v Arsenal
Land: England Liga: Capital One Cup
Odds: 2,00 Speltips: Arsenal Asian -1,5
2012-12-11 20:45 Bradford v Arsenal Arsenal Asian -1,5 2,00 holms

Först och främst kan vi konstatera att den här kvartsfinaln ligger alldeles perfekt i tiden för Arsenal då nästa ligamatch inte spelas förrän på måndag.
För att citera en nöjd Wenger:

"We will have an experience squad at Bradford. We have a good recovery time ahead of the game at Reading on Monday. So we can use the players we want to use."

En titel är en titel. Och när man ändå har tagit sig ända till en kvartsfinal, då finns det inget att spara på. Och dessutom så vore det naturligtvis tråkigt att att kasta bort den makalöst snygga segern i åttondelsfinalen mot Reading till ingenting.
Arsenal kommer att gå för det här. Med full kraft.

Och vad möter man? Jo, Bradford City. Bradford hittar vi inte i The Championship, inte heller i League One, nej det gamla häng-gänget återfinns numera i League Two, där man skuggar topptrion.
Man har under säsongen haft betydande skadebekymmer och man har ännu inte blivit helt kvitt det eländet. Och om man ska rubba ett segerhungrigt Arsenal så här sent i en turnering, då ska man nog i synnerhet inte hålla till i League Two, och kanske inte heller ha betydelsefulla spelare indisponibla.

Betydande klasskillnad rakt igenom och det borde handla om kattens lek med råttan från första till sista minut.

holms - 10 December, 2012, 22:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!