Speltips

Speltips Mallorca v Sevilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-12 20:00 Spela här

Speltips Mallorca v Sevilla
Land: Spanien Liga: Copa Del Rey
Odds: 2,37 Speltips: 2
2012-12-12 20:00 Mallorca v Sevilla 2 2,37 holms

Här har dom haft det jobbigt genom åren, Mallorca. Ett lag som i normala fall är relativt starka hemma har förtvivlat svårt mot just Sevilla.
1999 var senast Mallis besegrade Sevilla hemma. Och det är ju alltså ett tag sedan.
Sedan dess har man spelat elva matcher mot varandra. Sex oavgjorda och fem Sevilla-vinster. Det är faktiskt häpnadsväckande siffror för ett sådant starkt hemmalag. Sevilla passar med andra ord Mallorca väldigt illa.

Sevilla kommer närmast från en klart bra insats borta mot Espanyol. Trots att man fick spela hela andra halvlek med en gubbe kort så ordnade man ändå 2-2. Vilket får anses som mer än godkänd.
Och det var inte heller vem som helst som kvitterade. Alvaro Negredo hälsade sig själv välkommen tillbaka från skada och tryckte in 2-2 i slutet av matchen.
Och det är en ytterst viktig pjäs som nu Sevilla har att laborera med i startlevan om man så vill - vilket man såklart gör.

För gästernas del kan också cupen vara ett ypperligt tillfälle att rädda upp en annars halvrisig ligasäsong. Man parkerar just nu bara på en elfte plats och det blir såklart svårt att försöka nå topp-4, eller - kanske inte ens topp-6. Och då blir med andra cupen vad man får luta sig emot. Och den har man också tagit sig ann med bravur hittills.

För Mallorcas del så finns det rätt mycket annat att fundera på än denna cup. Man har inte vunnit en ligamatch sedan, håll i dig nu, 23:e september då Valencia besegrades hemma. Sedan dess har man tragglats igenom TOLV raka matcher utan att få känna på hur det är att vinna.
Vinnarkänslan är alltså helt bortblåst. Och då blir det ju inte lättare att hitta den då man möter ett lag man inte slagit hemma sedan 1999.
NITTONHUNDRANITTIONIO!

Bra chans, Sevilla. Det måste man ju ändå påstå.

holms - 11 December, 2012, 22:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!