Speltips: Monterrey-Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-12-13 11:30
Land: Internationellt
Liga: Klubblags-VM
Odds: 1.91
Tips: BLGM
FIFA:s VM för klubblag alltså. Denna skämt-turnering som enbart har en enda positiv konsekvens för de deltagande klubbarna: ekonomi och marknadsföring.

Chelsea går in direkt i något som kallas för semifinal och där möter man Monterrey från Mexico som redan har spelat en match. Monterrey vann med 3-1 över Ulsan Hyundai I “kvartsfinalen”. Ulsan Hyundai fick sedan stryk mot Hiroshima med 3-2 i match om femteplats och jag undrade skämtsamt och uppgivet då på twitter om detta faktum betyder att Hiroshima är världens femte bästa klubblag?

Ja, som ni ser, jag ger inte mycket för denna skiten men då jag ändå kommer sätta klockan och titta på skiten så passar jag väl då givetvis också på att reka den.

Veckan har ju gått väldigt bra hittills med succé både på twitter och här i mer utförliga rekar. Hoppas det fortsätter så nu.

Rafa Benitez har gått ut här i media och klagat på att hans spelare är jetlaggade (vilket de säkert är) och har med det redan på förhand hintat om att han inte är förvissad om att detta kommer bli någon promenad i parken. Jag har av förklarliga skäl ingen större koll på Monterrey men jag har stor koll på Chelsea och jag har stor koll på hur matcher av denna karaktär kan se ut.

Jag tror på en tämligen öppen och svängig match där David Luiz, i John Terrys frånvaro, som vanligt inte kommer fokusera på defensiven och där Gary Cahill kommer stöta på anfallare av exakt motsatt typ av det han föredrar/behärskar att kontrollera. Chelsea och Torres börjar hitta formen offensivt och jag tror absolut att man trots trötta ben kommer hitta målet under 90 minuter.

Chelsea är favoriter och Monterrey kommer spela helt utan nervositet och rädsla för att förlora och med 3 gjorda mål i första matchen samt fördelen att man spelat en match och varit på plats längre än Chelsea gör att jag tror att man kommer gå hårt på offensiven och har goda chanser att försöka chocka Chelsea och åtminstone hänga dit en kasse.

Inte den mest av fakta underbyggda reken men det är min magkänsla och det är min kunskap om förutsättningarna som säger att jag bör spela en liten slant på att båda lagen gör mål, framförallt när oddset är det fina 1.91 på Ladbrokes.

Lycka till lads!
/@RalleArvid
  Monterrey-Chelsea
Spela på Speltips Monterrey-Chelsea
RalleArvid - 13 December 2012 - 00:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming