Liknande upplägg tidigare vad gäller Celtic-Barcelona och Manchester United-QPR. Matcher där man är helt 100 på att det ena laget kommer att måla, därför blir oddset på "båda lagen göra mål" något för högt, då det egentligen bara handlar om ett lag som ska leverera.
Du hänger med i resonemanget?
Och när det pröjsar över 2,00, då blir det ofta intressant.

Idag Bayern München v Mönchengladbach.
Suveräna Bayern kommer i sista matchen innan uppehållet naturligtvis att göra mål. Förmodligen fler än ett. Men då oddset på ettan är så oerhört nedtryckt så har jag funnit ett mycket mer intressant spel.
Gästerna har en stigande form. Man har på slutet inte bara tagit en hel del poäng utan också spelat en väldigt bra fotboll. Chanser har skapats och förvaltats på ett man inte alls såg under den tidiga hösten.
Man har dessutom gjort mål i samtliga matcher sedan den 31:a okober, då man blev nollade i cupen av Düsseldorf.
Sedan dess tio raka matcher där man fått måljublat minst en gång. Alltid skönt att ha med sig.

Gladbach har också väldigt bra minnen nära inpå vad gäller dagens motståndare. Förra säsongen vann man nämligen bägge mötena, och det ska aldrig underskattas när många av gubbarna som då var med kliver ut på gräsmattan här - i bägge lägren.
Man vet att det går att vinna. Och att förlora. I synnerhet när man gjorde det dubbelt i fjol.

Nu menar jag inte på något sätt att man tar en tredje skalp. Men när oddset visar 2,25 på att båda lagen gör mål (läs: Mönchengladbach gör mål), med tanke på att man har medvind i seglen och vad man åstadkom här i fjol så, ja ... det är taget.

Matchens direktsänds dessutom på William Hill . Bra fredagskväll.

This is the stats tab
This is the post tip