Speltips

Speltips Norwich-Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-15 16:00 Spela här

Speltips Norwich-Wigan
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.79 Speltips: X2
2012-12-15 16:00 Norwich-Wigan X2 1.79 RalleArvid

5 av 6 senaste spelen satta alltså och nu går vi in i en ny hektiskt och intressant Premier League-helg. Visserligen inte lika tät av stormatcher som senaste helgen men det är inte att förvänta sig då en sådan perfect storm inträffar ungefär tre gånger på ett år.

Jag var inne på det i mitt tidigare blogginlägg. Lag som varit i bubblor och drömmar, både fina sådana och mer mardrömslika dito. Vissa lag har tagit sig ur dem, andra har förpassat sig in i dem och vissa befinner sig fortfarande i någon drömtillvaro, Norwich är definitivt ett sådant lag som inte är vettiga nog att förstå sin egen kapacitet och sina begränsningar.

Norwich har efter en bedrövlig start vägrat förlora och vunnit över såväl Tottenham som självaste Manchester United i kombination med att man kryssat mot exempelvis Everton. Men inga träd växer till himlen och jag har på känn att nu när det är ett oerhört passande motstånd på förhand som tas emot på hemmaplan så kommer man misslyckas med att vinna.

Norwich har på senaste haft ett oerhört trevligt spelschema då man kryssat mot Southampton (som då inte var lika bra som man är nu), vunnit mot ett Sunderland hemma som då var BEDRÖVLIGT och senast i ligan såg försvaret darrigt ut då man trots allt vann mot Swansea innan man åkte på storstryk mot Aston Villa (som inte heller är något topplag på något sätt) senast i cupen. Ja, som ni hör, man bör inte stirra sig blind på de plockade poängen Norwich tagit på sistone. Även om det givetvis är imponerande plockade poäng så är det långt ifrån ett Norwich som man bör betrakta som oslagbart.

Wigan vet man aldrig var man har och man är återigen indraget i bottenstriden som förväntat. Men om man synar lite närmre vad som hänt med Wigans form på sistone så ser man att de till skillnad från Norwich har haft ett tämligen tufft spelprogram, eller man har presterat dåligt mot de topplag man mött på senaste och därför ser formen så svag ut. Däremot; i senaste mötena med lag från de lägre regionerna av tabellen så ser vi 2-2 senast mot QPR och seger 3-2 mot Reading.

I skadeläget finns en hel drös av osäkra spelare för hemmalaget, inte värt att gå in närmare på dessa då majoriteten av de handfulla och mer därtill skadade spelarna kommer genomgå sista minuten-test imorgon och därför svårt att göra en lista av vilka som definitivt saknas.

Förra årets båda möten lagen emellan slutade 1-1 båda två och jag är inte främmande för något liknande under lördagen, framförallt är jag alltså inte alls övertygad om att Norwich vinner detta möte. Jag synar Norwich oslagbarhets-bluff och hoppas för alla mina ryggares skull att jag har rätt. Ni som känner mig vet att jag INTE hoppas på Wigan framgång för Wigans skull då jag hellre ser hela klubben, ”staden” och framförallt arenan jämnas med marken.

1.79 på X2 i form av Asian HCP finns på flera olika bolag.

Lycka till lads!
@RalleArvid

RalleArvid - 14 December, 2012, 19:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!