Speltips Sevilla v Malaga

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-12-15 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2,10
Tips: 1
2,37 på Sevilla i onsdags och 2,10 idag. Det är inte varje vecka man gör storslam på ett och samma lag med så fina odds på en och samma vecka, men det känns som om det är dags nu.

Klinisk insats i cupen borta mot Mallorca. 5-0 och man visade en mördande effektivitet när lägena dök upp. Och det mycket tack vare Negredo som var tillbaka efter skada och som inledde med att skjuta 1-0 och 2-0 tidigt in i matchen. I reken till den matchen så nämnde jag några självklara rader om hans betydelse, och det stämde rätt bra.
Nu haltade han ut lite ängsligt strax innan paus, men eftersom att matchen redan var avgjord så kändes det mest som en försiktighetsåtgärd. Och mycket riktigt så förväntas han starta i detta YTTERST viktiga möte.

För viktigt, det är det. Malaga är i skrivande stund sex poäng före på en åtråvärd europa-plats. Sevilla som naturligtvis har som mål att landa på en liknande placering MÅSTE fan vinna idag för att inte släppa iväg Malaga där uppe. Skulle hemmalaget förlora här, ja då känns det ju spontant som om de då nio poängen upp blir ointagliga.

Sevilla kan ställa upp med en väldigt bra startelva. Nu trodde jag att Reyes skulle vara avstängd, men han verkar tydligen spelklar. Stort plus.

Förväntad startelva:

Palop
Cicinho, Botia, Fazio, Navarro
Medel, Kondogbia
Navas, Rakitic, Reyes
Negredo

Det är en elva som hemma på Ramon Sanches kan mala ned samtliga lag i den här ligan. En bättre dag även de två jättarna. Det har vi sett förr.
Och nu när skadeläget är klart bättre än på länge så tror jag ju att Malaga kommer att få en mycket, mycket svettig afton.
Allt handlar om att luckra upp det här trista och stela Malaga som dom uppträder på resande fot. Och med den offensiva kvartetten här ovan intakt, då finns såklart alla möjligheter i världen.
Över dubbla degen på raka ettan är tagen på uppstuds.

Matchen sänds som alltid såklart på Bet365
Spela på Sevilla v Malaga hos William Hill
Spela nu
holms - 14 December 2012 - 23:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
borttagen6 - 2012-12-15 13:07

Tar rygg på den här, spelar även Sevilla över 1,5 mål @ 2,05 hos Betsafe.

Jonas O. - 2012-12-15 09:46

Rygg. Din rek på Mönschengladbach var rikitgt bra i går.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: