Speltips QPR - Fulham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-12-15 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.95
Speltips: 2 DNB
Spela på Speltips QPR - Fulham
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2 DNB
Efter 16 spelade matcher är QPR fortfarande utan seger. Klubben som värvade friskt i somras har inte alls fått det att stämma. Många bra namn hämtades in där de flesta dock floppat å det grövsta. Man har redan nu åtta poäng upp till rätt sida strecket och känslan är att kommer inte segrarna snart är chansen till fortsatt Premier League-spel i det närmsta borta innan vi gått in i 2013.

Sedan Harry Redknapp tog över tränarjobbet efter sparkade Mark Hughes har man faktiskt tagit poäng i tre raka matcher. Det mot Wigan, Aston Villa och Sunderland, tre lag som också har det riktigt jobbigt i botten av tabellen.

I QPR har man stora problem med målskyttet. Med Andy Johnson och Bobby Zamora på skadelistan och Djibril Cissé ur form står hoppet till mittfältaren Jamie Mackie som fått flytta upp på topp. Totalt har laget gjort 13 mål på 16 matcher, inga siffror man jublar över direkt. Bara Aston Villa har gjort färre mål.


Hos Fulham ser det bättre ut. Efter en period med sju raka matcher utan trepoängare slog man senast Newcastle med 2-1. När man spelade sju raka utan seger tog man ändå poäng borta mot Chelsea, Arsenal samt hemma mot Everton. Bra prestationer trots att segrarna uteblev.

Senast mot Newcastle gjorde Brede Haangeland och Alexander Kacaniklic comeback och idag är även Kieran Richardsson tillbaka efter skada. Klara plus att få tillbaka dessa herrar.

Statistiken i inbördes möten är inte heller något man snackar bort. Sex vinster, en oavgjord och en förlust har det blivit till Fulhams favör. Motsvarande möte förra säsongen slutade 0-1 innan Fulham sedan krossade QPR med 6-0 hemma!


Det här blev kanske lite längre än vad jag tänkt. Men det jag vill få fram är att nästan dubbla pengarna på ett lag som gått bra under säsongen mot ett lag som fortfarande inte vunnit efter 16 omgångar, och som dessutom har erkänt svårt mot just Fulham, det måste vara bra. Och då får man dessutom insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort!
Spela på QPR - Fulham hos Nordicbet
Spela nu
Mäki - 15 December 2012 - 13:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: