Mitt tips här är att Chelsea vinner matchen. Chelsea går in helhjärtat i denna matchen precis som de gjorde i den första mot Monterey och dominera hela matchen som slutade 1:3. Tränaren vill inget hellre än att starta sin karriär i Chelsea med en trofé, speciellt efter den dåliga start han har haft än så länge. Han ser det som en liten present till fansen och Abramovich, men såklart inte tillräcklig sådan, men något iaf. I senaste matchen mot monterey såg man på spelarna hur sugna de va på att äntligen få spela fotboll på deras sätt vilket de klarar av mot sådant motstånd. De behöver det för att öka deras självförtroende!!

I första matchen mellan Al Ahly - Corinthians vann Corinthians med 0-1, men jag tyckte att Al Ahly hade mer chanser och spelade bättre fotboll. Al Ahly spelade mot Monterey idag om bromsplatsen och förlorade 0-2.

I denna finalen för klubblag ser jag stora kvalitetsklyftor lagen sinsemellan. Jag kan inte se något annat än att Chelsea har full kontroll över matchen och skapar mycket mer chanser här.

En tidig julklapp till alla hajar där ute!!!

Jag lägger två spel på denna match.

Chelsea att vinna. Rank 8/10 till oddset 1.72
Chelsea över 1,5. Rank 6/10 till oddset 1.90

// Torsken

EDITERAD 2012-12-16 11.36:47

EDITERAD 2012-12-16 11.38:33

This is the stats tab
This is the post tip