Speltips

Speltips Troja v Bik Karlskoga

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-12-17 19:00 Spela här

Speltips Troja v Bik Karlskoga
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,95 Speltips: 2
2012-12-17 19:00 Troja v Bik Karlskoga 2 1,95 holms

Det var väl, för Hofors del, synd att det kom ett litet uppehåll nu när man återigen stod på tre raka segrar. Och det har man ju gjort ett par gånger den här säsongen.
Man studsade snabbt tillbaka efter derbyförlusten i Örebro som om ingenting hade hänt.
Sanningen är ju också den, att vid förlusten i Pennybridge, det hade i ärlighetens namn lika gärna kunnat stått 0-3 till Karlskoga efter den första perioden, och då hade vi fått en helt annan utgång, såklart.

Har skrivit det förr, och det tål att upprepas. Tränare Lenny Eriksson har fått ihop en imponerande enhet av denna grupp av spelare och nu går det inte längre att tveka på att det blir en kvalserie framåt vårkanten. Halva serien är spelad och man visar inga som helst tecken på avmattning.
Att mer än halva laget består av värmlänningar och talar ett språk som ingen annan i världen förstår är förstås en bidragande orsak till att detta KOLLEKTIV maler sönder det mesta som kommer i deras väg.
Såg personligen matchen man spelade nere i Tingsryd där en perfekt bortamatch genomfördes. Trots de jämna siffrorna så gjorde man Taif sämre än vanligt. Imponerande att se.

Till dagens match återfår Bik Martin Thelander och Adam Björklund. Vilket i sin tur betyder att laget är helt skadefritt. Det är bara Fredrik Höggren som saknas på grund av en avstängning. Lägg till att Markus Johansson kommer från Ryssland med nypumpat självförtroende. Och nu ska han inte stångas med Malkin och Kovaltjuk utan istället Åkesson och Nettelblad.

För Trojas del så handlar, faktiskt, det bara om att spela av säsongen nu. Hur sjukt det än låter, redan nu. För bra för de två sistaplatserna, och absolut inget att göra bland topp-sju. Och det visar också tabellen i detta nu då man simmar omkring i ingemansland.
Visst, det kan vara rätt skönt att spela matcher utan press, och poäng kommer att tas lite här och var. Men svårt att ibland hitta de där 100 procenten i varje kampmoment under resterande del av säsong.
Och är det något lag som passar väldigt illa att möta just då, ja då är det dagens gäster från de mörkaste skogarna av Värmland ...

holms - 17 December, 2012, 06:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Miiklo - 2012-12-17 17:13:09

Köper verkligen inte din motivering och med tanke på hur det bruka gå när du rekar så bör jag ha rätt. Tycker allt spelvärde ligger på den raka ettan eller 1x till fina 1.90 ggr degen. Nej detta är kvällens drag, skulle bli högst förvånad om inte Troja fixa åtminstone krysset ikväll!!!

BIKare - 2012-12-17 15:54:22

varav sloganen "vi mot världen" passar bra :-)

Örebro Bofors o Almtuna segrar skulle sitta mycke bra.

Jansson911 - 2012-12-17 13:50:52

Hahah vek mig dubbelt. härligt Holms!

"talar ett språk som ingen annan i världen förstår"

Rak 2a spelas, samt en liten peng på ö5.5 då de senaste matcherna lagen emellan slutat på 5 eller fler ! :)

Forza BIK !!!

Lycka til!

thomas88 - 2012-12-17 12:27:19

Allt talar för BIK Karlskoga (så heter väl laget?) idag, liksom för Örebro och Leksand. Skulle bli mycket förvånad om alla tre vinner.