Speltips IK Sirius IBK (-3) v Huddinge IBS

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2012-12-17 19:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 2,15
Tips: 1
IK Sirius IBK (-3) v Huddinge IBS @2,15 Svenska Spel

Måndagsmatch i Fyrishov och vi fortsätter att spela på Uppsalalaget Sirius. Efter 10 spelade omgångar är laget fortfarande obesegrat och har en målskillnad på 77-31, varav 49-15 på hemmaplan.

Jag har sett dem flesta hemmamatcherna som Sirius spelat och man har dominerat fullständigt. Matchen mot serietvåan Thoréngruppen (4-4) är ett mirakel att man inte vann. Sirius dominerar enormt hemma på det hala golvet.

Sirius är helt skadefritt. Förstahandsvalet i kassen, Petter Nilsson, skadade sig borta mot Mora. Det gjorde att en pojke född -95 fick hoppa in mot Sandåkerns. Han gjorde det bra och släppte bara 5 baljor. Nu har man backat upp Nilsson genom att ta tillbaka Tobias Steineck från Hagunda (var på lån). Han stod för Sirius i Superligan också och var enormt där. Gjorde makalösa matcher ibland och är riktigt bra. I våra senaste matcher för Hagunda har han vart riktigt bra, så formen är god.

I Sirius hittar vi Allsvenskans vassaste sniper i Peter Berlin (20+11) och hans forwardskompis Markus Nordlindh (6+12). Dessa två skapar chans efter chans och är en av seriens hetaste anfallspar. Även Johan Eriksson (12+6) är otroligt farlig och skapar chanser för sig hela tiden. Kim Johansson som har kommit från Storvreta har levererat i varje match. Vi har rutinerade brorsan Dan Johansson (3+10) i laget också.

Huddinge hittar vi på en 5:e placering vilket kan tyckas rätt bra. Givetvis, men då ska vi tillägga att dem tagit sina större segrar mot soplag som Sandåkerns, FBC Uppsala och Gävle. Dock så tog man en fin seger mot Kais Mora med 8-3. Men den vinsten kom hemma på deras äckliga golv, som dem har enorm fördel utav. Har stängt in 67 baljor trots allt, men som sagt mot dem lite sämre lagen. Än har dem inte stött på topplagen. Kommande tre matcher stöter dem på Sirius, Team Thoréngruppen och Umeå City. Laget består mestadels av unga grabbar. Unga grabbar som bör få det tufft i Fyrishov.

Tycker linan är helt okej som Svenska Spel erbjuder, men oddset är alldeles för högt. Spelar 3 units på Sirius (-3) till 2,15 hos Svenska Spel 10-4? 10:e raka? Mitt twitterkonto: Johanssons1990
Spela på IK Sirius IBK (-3) v Huddinge IBS hos Svenska Spel
Spela nu
IB. - 17 December 2012 - 11:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: