Hello! Ett tag sedan jag la upp en rek här.
OBS MATCHSTART 20.15!

Jag tycker mig att hittat ett bra spel nu innan jul och allt. Det gäller i Bundesliga 2 mellan Eintracht Braunschweig - FC Union Berlin.


Där har vi ett hemmalag som placerar sig på en andra plats i ligan på 41 poäng, endast 1 poäng efter serieledarna Hertha Berlin som har en match mer spelad.
Eintracht Braunschweig ärseriens bästa hemmalag med 8 vinster och endast 1 oavgjord vilket är imponerande samt en målskillnad på 17-3 på 9 spelade matcher.
Laget har en bra form med 3 segrar 2 oavgjorda och 1 förlust på dom 6 senaste och en målskillnad på 10-7.

Union Berlin ligger på en sjätte plats med 27 poäng och 5 poäng upp till kvalplats för att ta steget upp även dom har en match mindre spelad än de övriga lagen.
Laget är seriens elfte bästa bortalag och har på sina 8 bortamatcher spelat 2 vinster 4 oavgjorda och 2 förluster och en målskillnad på 14-14.
Man är för stunden seriens tredje formstarkaste lag och har 3 segrar och 3 oavgjorda på dom 6 senaste och en målskillnad på 11-7.

Historiskt sätt så brukar inte lagen göra så mycket mål mot varandra då dom 3 av dom 4 senaste mötena har slutat med 1-0 segrar varav den fjärde slutade 2-1.

Jag tycker mig finna känslan att det kan bli mycket mål då det är en viktig match innan juluppehållet för Eintracht Braunschweig att gå upp i serieledning samt för Berlin att haka på i toppen.
Jag tror hemmalaget kommer vinna men 1an är alldeles för nerspelad för att vara värd att testa då Union har en oerhört bra form.
Båda lagen öser in mål framåt så idag lär Eintracht Braunschweig försvar få släppa förbi sig minst ett mål.

Jag lirar över 2.5 till 1.95 på William Hill .
Låt oss säga 3-1?

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip