Speltips

Speltips Mersin - Antalyaspor

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-20 17:00 Spela här

Speltips Mersin - Antalyaspor
Land: Turkiet Liga: Turkiye Kupasi
Odds: 1.73 Speltips: Båda Lagen Gör Mål
2012-12-20 17:00 Mersin - Antalyaspor Båda Lagen Gör Mål 1.73 JesperRydh89

Tyvärr svek BLGM en andra gång igår trots flera klara chanser åt båda hållen! Eupen vann med 0-1 och Aalst hemmafacit på 12 raka hemma utan förlust bröts.
Dessa är komiska, detta spel borde suttit efter 25 minuter då båda lagen hade haft några öppna lägen, nu blev inte så fallet och spelet ville inte in alls.
Man går plus i längden på dessa spel, sällan jag/vi bränner två raka BLGM.

En annan sak är all skit man får i Klotterplanket efter ett missat spel, det är absolut inte okej och MÅSTE bort! Jag rekar spel gratis och lägger ner flera timmar om dagen på att söka information och reka spel. Finns egentligen ingen anledning att jag delar med mig av mina spel, om jag får skit så fort jag bränner ett eller två spel.
Jag spelar för mina egna pengar, ni för era och det är helt fritt att rygga! Vi gör vårt bästa på rekatochklart, kritik kan jag/vi ta, men vi ska inte bli kallade för Tattare, Idiot eller Hora för att vi missar spel.
Ni få som skriver dessa saker ska bort från sidan, ni ska elimineras för att tala klarspråk! Vi har ett grymt Klotterplank med Baggio i spetsen, många fantastiska rekare och bloggare som gör sitt absolut bästa för att dela med sig av sina speltips och andra tankar.

Tillsammans är vi starka, för att tala Hamrén språk.

Dagens bästa spel har jag hittat i Turkiet där det är Kvartsfinal i Cupen!

Mersin har gått lite upp och ner under säsongen, man ligger nästsist just nu! Ska sägas att det är väldigt jämnt i botten, en seger kan betyda mycket. Nu är det cupen och man kan tyckas att prioriteten borde läggas på serien, så är inte fallet.
Nu vill man vidare och spelare som Bueno, Culio och Nobre lär starta här!
Hemma är man svårslagna och går väldigt sällan mållösa, 8 raka med mål och 9/10 senaste. 4/5 senaste hemma har slutat med BLGM.

Antalyaspor är ett lag som överraskat de flesta då man ligger delad tvåa just nu! Sett till truppen borde man inte ligga så högt! Man är ett lag som jobbar för varandra i 90 minuter och om man ska nämna en "stjärna" är det väl Lamine Diarra. Styr det mesta offensivt från sin Forwards position!
Man gör en hel del mål och borta har man gjort mål i 13/14 matcher. Även här 4/5 senaste bortamatcherna har slutat BLGM.

Båda lagen vill vinna denna match, nu är man i en Kvartsfinal och då prioriteras cupen.

Jag spelar Mersin - Antalyaspor BLGM @1.73 på Stan James, vilket är högsta oddset på marknaden.
bet365 erbjuder 1.66, det är fullt spelbart också!

Nu hoppas vi att svackan är borta och att tredje BLGM spelet innebär vinst!

Följ mig på Twitter för övriga speldrag:

www.twitter.com/jesperrydh

Lycka till!

JesperRydh89 - 20 December, 2012, 03:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
joke365 - 2012-12-20 11:54:31

BLGM är uppe i 1.80 på bet365 nu!

Adriano - 2012-12-20 11:08:40

Rättelse: Det är gruppspelsmarch detta, alltså inte kvartsfinal som du skriver. Grupperna är som cl grupperna, 4 lag spelar 6 matcher vardera. Annars en ok rek, jag är lite inne på att just mersin kan välja att prioritera ligaspelet som du också nämner. Man kämpar i botten och att hänga kvar är prio. Antalya däremot rör sig i topskiktet och har gjort det väldigt bra. Cupen är också i fokus då man verkligen har chansen att komma till final efter att ha hamnat i en överkommlig grupp. Att ta sig vidare och spela i en final betyder europacupspel nästa säsong, och det är för klubben en dröm. Både sportsligt och ekonomiskt.

Alltså slutsatsen är: Antalya satsar mer på cupen, är ett starkare lag. 2a finns för runt 2.30. Blgm kan mycket väl sitta, men jag finner mer värde i bortaoddset. 1-2 slutresultat då hoppas vi :)

Lyssna inte på andra, du är en bra rekare! Keep it up.

GaryKalkon - 2012-12-20 10:42:29

Helt rätt! med åsikten alltså, med spelet återstår att se....gl...rygg...

Downing19 - 2012-12-20 09:39:23

Snorbarn som torskar pengar dom egentligen inte har råd att torska är de som beskyller andra för sina förluster.

Tråkigt att dessa glin ska dra ner energin av dig/oss/er som lägger ner tid på rekar. När det missas; Då blir det personangrepp. När du levererar ett spel som dom vinner pengar på, då är dom tysta.

Ingen idé att bry sig om skitungarna. Deras eget fel att dom spelar för pengar som egentligen inte har råd med.

/KRLundgren