Speltips

Speltips Oklahoma City Barons - Texas Stars

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-12-22 02:00 Spela här

Speltips Oklahoma City Barons - Texas Stars
Land: USA Liga: AHL
Odds: 2.10 Speltips: 1
2012-12-22 02:00 Oklahoma City Barons - Texas Stars 1 2.10 Barken

Yes, dags för min andra rek här på sidan. Den första slutade i förlust men ny match och nya tag.

Den här behandlar AHL matchen mellan Oklahoma City Barons och Texas Stars där jag väljer att reka hemmalaget. Jag ska snabbt erkänna att det är absolut det laget jag har störst koll på i AHL eftersom det är mitt kära Edmontons farmarlag.

Oklahoma gästas idag av Dallas farmalag med det sköna namnet Texas Stars, ett lag som ligger en ynka poäng före Oklahoma i serien. Oklahoma förlorade senast men har sagt att man vill gå in i uppehållet med en seger och jag tror man kommer klara det mot ett defensivt Stars. Hemma är OKC starka och har 7-1-2-2 på 13 matcher och man gör en hel del mål. Något som inte kan sägas om motståndet som bara gjort 64 mål på 26 matcher, OKC har gjort 86. Däremot släpper bortalaget in väldigt lite mål också men idag tror jag OKC kommer ösa på och får de då något mål så tror jag inte Stars kommer kunna svara.

Något som också talar för OKC är att de har vunnit de fem senaste mötena lagen emellan, varav två den här säsongen. Oklahoma har ett riktigt bra lag och ska ligga högre i tabellen men har lite problem med offensiven. Idag tror jag dock man går offensivt direkt och med det laget man har så ska man bara vinna inatt. I laget finns Justin Schultz och Jordan Eberle som båda är i toppen av poängligan. Saknas gör Ryan Nugent-Hopkins som är med Kanada på JVM. I Texas återfinns svenskarna Christopher Nilstorp och Patrik Nemeth.

2.10 är ett bra odds och klart spelvärt!

Twitter: @barken14

Självklart så ryggar man på egen risk.


EDITERAD 2012-12-21 23.19:59

Barken - 21 December, 2012, 23:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!