Speltips

Speltips Wigan - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-22 14:00 Spela här

Speltips Wigan - Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.76 Speltips: 2
2012-12-22 14:00 Wigan - Arsenal 2 1.76 Antdelabra

Här har jag hittat ett väldigt fint odds som jag tänker gå in stenhårt på! Nämligen Wigan Athletic som tar emot Arsenal på DW stadium.

Hemmalaget Wigan som kommer senast från en förlust borta mot Norwich med 2-1 och man ska verkligen tacka målvakten Al Habsi för att det inte blev 4-1 eller 5-1 istället. I själva matchen såg man väldigt uddlösa ut vilket man faktiskt gjort på senare tid, man har bara 1 poäng på dem 4 senaste matcherna vilket verkligen inte är godkänt! Nu vill man rycka upp sig men jag tror man får det väldigt tufft och jag tror man står kvar på 15 poäng och en 18:e placering efter matchen idag.

Arsenal då, jo man kommer från en imponerande vinst senast mot Reading borta. Hela 2-5 blev slutresultatet där man dominerade stora delar utav matchen och en viss spanjor Santi Cazorla hade lekstuga. Till matchen har Arsene Wenger endast 3 spelare som DEFENITIVT missar matchen och dem är Diaby, Fabianski och Santos aka Van Persie, dvs det är inga större avbräck som man lider utav.
Man starta matchen senast så här, och jag har svårt att tänka mig att herr Wenger gör stora eller några förändringar alls för det såg riktigt bra ut

Szczesny
Sagna – Mertesacker – Vermaelen – Gibbs
Arteta – Cazorla – Wilshere
Oxlade-Chamberlain – Walcott - Podolski

Ni ser.... Ett pressat hemmalag får alltså möta ett taggat Arsenal som ute efter sin 3e vinst.

Matchen då? vad tror vi,
Trots hemmaplan för Wigan så är det Arsenal som i vanlig ordning kommer att dominera bollinnehavet. Wigan är dock pressat att ta poäng för att inte tappa mer mark till lagen ovanför nedflyttningsstrecket. Får Arsenal igång liret som mot Reading senast så ska det inte vara något snack, Arsenal ska vinna. För er som är modiga så kan ni även spela Asian HC 1-0 :)

Antdelabra - 22 December, 2012, 02:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-12-22 13:28:25

Rygg!

Wigan: Al Habsi, Kone, McCarthy, Jones, Di Santo, Maloney, McArthur, Boyce, Beausejour, Stam, Figueroa.

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott