Speltips

Speltips West Ham-Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-22 16:00 Spela här

Speltips West Ham-Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.15/1.60 Speltips: 1X/1
2012-12-22 16:00 West Ham-Everton 1X/1 3.15/1.60 RalleArvid

God, tiiidig morgon. Huvudspelet över 2.5 satt visserligen igår men 1:an var aldrig riktigt nära. Desto mer av hemmaseger hoppas vi på här nu idag, av alla världens anledningar.
Ursäkta den sena (och tämligen korta för att vara mig) reken. Har strulat en del här borta och har inte tid att slösa min tid med att förklara varför då jag hellre använder tiden till att delge er mina tankar om en match. Jag har massvis med argument och har redan flaggat för detta spel tidigt i veckan som ni som följer mig på twitter vet. Holms har visserligen redan gett sig på denna drabbning men att båda lagen gör mål ser jag absolut inte som något motsägelse till min tro på att West Ham grejar minst en pinne.

Everton är visserligen ett habilt lag men man är ett KOMPLETT annorlunda lag både spelmässigt och mest av allt kvalitativt med Phil Neville och framförallt Fellaini på planen jämfört med vad man är för lag utan dem. På allvar kan jag inte komma på något lag överhuvudtaget denna säsong som hittills visat sig vara mer beroende av en enda spelare än just Everton har varit av Fellaini, och när då i tillägg lagkaptenen och mittfältskrigaren/världens sämsta filmare (som framförallt hade behövts i en match likt denna) saknas så ger jag Everton mycket, mycket mindre chanser att vinna mittfältskampen på Upton Park där bättre innermittfält än ett reservbetonat Everton-mittfält har krigats ned under säsongen. Och vinner man inte mittfältskampen har man små chanser att ta med sig poäng för Östra London. Dessutom hade jag gett Everton tämligen små chanser att plocka med sig samtliga tre poäng hem även med en fulltalig och ordinarie elva.

Det handlar inte bara om offensiven att Fellaini saknas utan även det fysiska spelet, huvudspelet överallt på banan och inte minst då i defensiven för Everton. Lägg även till att Anichebe saknas framåt för scousarna och att den bildsköne Tony Hibbert inte heller kommer till spel. Jämfört med förra matchen (där Hammers grejade en pinne på the Hawtorns) ser skadeläget markant mycket bättre ut för hemmalaget även att man fortfarande saknar denna säsongens bästa spelare, Diamé.

West Ham förlorar sällan på hemmaplan, man har kryssat de tre senast Premier League-mötena med Everton och Everton har bara vunnit en av sex matcher utan Fellaini denna säsong (ursäkta tjatet men jo, så viktig är han). Jag hoppas givetvis på hemmaseger och oddset är för bra för att inte testas (3.15x högsta på nätet för tillfället) men krysset känns trots allt överhängande och odds i regionen av1.60 (på bland annat bet365 .com) för 1X i Asian hcp-form får mig att kliva in ganska tungt.

Lycka till lads, oavsett vilken linje ni väljer att gå på.

/@RalleArvid

RalleArvid - 22 December, 2012, 07:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-12-22 15:35:17

Man City: Hart, Zabaleta, Toure, Nastasic, Rekik, Barry, Javi Garcia, Toure, Silva, Aguero, Tevez.

Reading: Federici, Gunter, Pearce, Mariappa, Harte, McAnuff, Leigertwood, Karacan, Tabb, Kebe, Pogrebnyak.

Tottenham: Lloris, Walker, Dawson, Caulker, Vertonghen, Lennon, Sandro, Dembele, Bale, Adebayor, Defoe.

Stoke: Begovic, Wilkinson, Shawcross, Huth, Cameron, Shotton, Whelan, Nzonzi, Etherington, Walters, Jones.

West Ham: Jaaskelainen, Tomkins, Collins, Reid, O'Brien, Noble, O'Neil, Taylor, Nolan, Jarvis, Cole

Everton: Howard, Heitinga, Jagielka, Distin, Baines, Osman, Gibson, Neville, Pienaar, Jelavic, Anichebe

warrior - 2012-12-22 13:44:04

Dagens singelkryss utan tvekan :)

Lobban - 2012-12-22 09:43:41

du har aldrig funderat på att göra en stryktippskrönika? Du är ju väldigt insatt i engelsk fotboll tror det skulle uppskattas av många inklusive mig