Speltips Marseille v St Etienne

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-12-23 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Odds: 1,88
Speltips: 1
Spela på Speltips Marseille v St Etienne
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 1
bet365 livestreamar alla franska Ligue 1-matcher.

Ja, det är ju inte direkt så att jultomten med sina renar gör sitt första stopp hos St.Etiennne och deras klubbhus när klapparna ska börja delas ut nu, det är en sak som är säkert. För det är sannerligen en form och ett spel på slutet som inte någon kan vara speciellt stolt över.

Hela december har vart ett enda stort gigantiskt mörker och man har faktiskt inte, håll i er nu, gjort ett enda mål under hela månaden.
Senast man sparkade bollen i mål, det var när Roman Hamouma i den 73:e minuten slog in det enda målet hemma mot Valenciennes. Sedan dess FEM raka matcher utan mål. Det är lätt att hålla sig för skratt om man nu supportar St.Etienne, vilket som tur är inte är speciellt många.

Idag reser man till kommunistmeckat Marseille, och det är ju, i normala fall, ingen av de lättare bortamatcherna.
Marseille vann senast, och det är inte så mycket att säga om, just poängen. Man spelade med två man mer under 45 minuter. Men! Det intressanta är vem som dunkade in segermålet. 1-0 73:e minuten, Gignac!
Stjärnan var tillbaka från ett längre skadeuppehåll, blev inbytt i halvtid och stänkte dit en bolljävel direkt. Så viktigt för honom och så viktigt för klubben. Han lär starta här. Plus!

Med tanke på bortalagets urusla form och att man på elva försök aldrig har vunnit på Stade Vélodrome (åtta förluster och tre oavgjorda) så har naturligtvis ett vässat Marsielle toppchans hemma.
1,88 spelas med en kappsäck guldpolletter.
Spela på Marseille v St Etienne hos Betsson
holms - 22 December 2012 - 21:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
stooooffe - 2012-12-23 11:36

Sjklar rygg på den här Holms. Kör den i en dubbel med min rek på Standard som jag faktiskt tror ännu mer på trots ett högre odds. De känns som en fin fin och stabil dubbel till överoddset på drygt 4 x degen! Tackar man för.

God jul på dej Holms. Slå en pling nästa gång du är i Sthlm så röjer vi huvudstaden lite!

bigbroder - 2012-12-23 03:11

Sidan (R&K) du driver håller absoluta världsklass så kör hårt Holm!

Tycker dock inte att du är ngn bra tippare iaf det du bjuder oss på, men men denna fighten likt BIK i Ljungby (9-0) är svåra att låta bli så hystar in en lagom hög med deg även här!

God Jul o sånt...

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: