Granlo BK v IBF Falun (Över 9,5 Mål) @1,72 Nordicbet

Annandagen bjuder på en tidig match i Superligan mellan Granlo och Falun. En match jag tycker ska bli rätt målrik.

I Falun spelar Sveriges bästa innebandyspelare Rasmus Enström (20+18). Han skapar lägen både för sig själv och andra i varje byte. Vid sin sida har han landslagskollegan Alexander Rudd (12+12) som är tillbaka från skada. Dessa två har öst in poäng tillsammans. Även om Carlström inte är tillbaka så levererar dem ändå.
Falun snittar ca 7-8 mål framåt vilket är galet bra gjort. Man kommer ofta upp i 8-10 mål i sina matcher. Det är två matcher i början av säsongen som sänker snittet lite. Men det var mot topplaget Warberg. Anfallsspelet funkar bra, men försvarsspelet kan man ju fundera lite på. 9 insläppta mot AIK och 8 insläppta mot Storvreta.

I Granlo hittar vi många bra lirare. Landslagskaptenen Samuelsson (10+14) bland annat. Vi har även backgiganten Nilsberth (5+4) som är giftig framåt med sina skott. Målsprutan Patrik Svensson (11+4) spelar som oftast ihop med Samuelsson. Dessa får enormt mycket speltid.

Statistikspel är oftast inget jag gillar. Visst talar statistiken för detta spel men det är inte det jag bygger spelet kring. Granlo är enormt bra på sitt hala golv. Många lag brukar ha problem med dessa. Dock så ska Falun göra en hel del baljor framåt trots det. Man är så pass skickliga framåt. Spelare som Enström, Rudd, Svahn, Samuelsson och Svensson har mycket kvalitéer i sitt anfallsspel.
Annandagsmatch och förhoppningsvis mycket folk. Domarna är från Uppsala och har väldigt lite erfarenhet från Superligan, samt att dem inte snålar med utvisningarna.

Siktar mot 12:e raka vinsten och spelar därför 4 units på Över 9,5 Mål till 1,72 hos Nordicbet . Antar att många kommer fråga om (10,5) är lika värt. Tycker den linan är okej, men en lägre insats då givetvis. Hade själv lagt en lina på Asian (11).

Fler spel och annat får ni på min twitter: Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip