Speltips

Speltips Foolad mfl

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-25 00:00 Spela här

Speltips Foolad mfl
Land: Iran Liga: Persian Pro League
Odds: 1.60 Speltips: 1
2012-12-25 00:00 Foolad mfl 1 1.60 DrTehrani

För de som har lite abstinens :D och vill redan tippa på ngt så tänkte jag reka några matcher. Brukar ju vanligtvis reka och tippa om lag och ligor där folk kanske har mindre koll på då alla är så duktiga på andra ligor.

Foolad-Damash
Två lag som verkligen har fått bra resultat med sig. Spelat bra och förtjänat de poängen man har fått. Framför allt Foolad, som har från att ha haft det knackigt i början av ligastarten radat upp 3poängare efter 3 poängare och nu parkerat sig som 3:a innan ligauppehållet. Man har öst in mål och är mycket starka hemma. På frågan om man siktar på asien platserna har man sagt, vi har chans på ligatiteln! Jag tror även om det kommer bli svårt, och statistiken visar att det har blivit många X bland dessa lag, så bör man vinna det här matchen. Motståndarna Damash har efter tränarbytet täppt till bakåt och har faktiskt fått många poäng mot topplagen, både hemma som borta. I och för sig har man verkligen haft marginalerna på sin sida i flera matcher, men man kan ju inte ha flyt hela tiden, eller? De har överraskat många, inklusive mig. Men ändå tror jag och hoppas jag att Foolad vinner @1.60 i dagsläget.

Malavan- Gohar
Malavan som jag spelade emot förra veckan i cupen och som torskade med hela 6-0. Tråkigt för de, dessto bättre för mig och folk på planket. Nu är de inte så dåliga för det. Även de har spelat mycket bra de senaste 5-6 veckorna och ligger 4:a i tabellen, pga målskillnad. Man är framför allt mycket bra på hemmaplan med klacken bakom sig. Tror de kommer gå för vinst, då motståndarna är överkomliga, men ffa tror jag att de vill få hedern tillbaks inför supportrarna efter att ha förödmjukas i senaste matchen, visserligen en cupmatch, men ändå. @1.44

Dessa bakas in i en dubbel @2.31 till 7/10 units

Perspolis- Sanat Naft
Perspolis som jag senast rekat @2.30 och som vann cupenmatchen med hela 6-0. Själv hann jag inte spela pga ett jäkla samtal just innan matchstarten och de hann göra mål redan i min 2. Jag var mycket säker på de och skulle lasta in hårt. Det gjorde att jag blev frustrerad och körde nästa mål hela tiden, och därmed plussa 6000kr :D.
Efter en kaotiskt år, har man sparkat portugisiska tränaren Manuel, och in har en omtyckt och ung tränare kommit (tillsvidare?), som även är mycket respekterad bland supportrar och spelare. Man har sparkat 4 spelare,varnat spelarna och dessutom har laget fått böta 10% av lönen. Man har köpt en bra defensiv mittfältare som spelade mycket bra i sin första match i cupen. Vidare har fått tillbaka ikonen Ali Karimi, "asiens maradona" från skada och bråk med förra tränaren. Han spelade för Bayern Munchen en gång i tiden. Nu har hann hunnit bli gammal och istället för sina dribblingar och kvickhet, sprider han trygghet självförtroende till sina medspelare. Hoppas bara att det inte blir en voodoo match, men förbannelse över bollen. Spelar singel @1.50 9/10 units alt maxspel på egen risk!!

Mess-Sepahan
Spelade Sepahan i cupen som tyvärr kryssade mot mittenlaget i div-2, vilket gjorde att jag och många som ryggade mig torska (och jag blev mycket ledsen för det, men man ryggar ju på egen risk brukar det ju heta). Men vad ska man göra när laget för spelet, är 70% av tiden på motståndarnas planhalva, radar upp chans efter chans, man skjuter bredvid, ovanför och på mål, men fan inte I. Dessutom blev det 3 stolpskott. Ja, hur många gånger har man inte sett den här matchbilden? Brukar t o m bli så att man åker på en baklängesmål. Nu blev det ju 0-0 och man gjorde mål i förlängningens första halvlek, bara för att reta up mig :p. Sepahan leder ligan pga målskillnad och även om det kan blir X så har man ändå bra form och bör och kommer gå för vinst och själv tänker jag spela de singel till den fina oddset @2 till 6/10 units.

Det är sådan stor press, från egen sida, när man rekar och delar med sig som gör att det egentligen inte är lönt. Men jag har ju ofta lyckas bidra med ngt i den här ligan och jag hoppas att formen fortsätter. Men vill ändå poängtera att de här spelen kommer jag själv spela på och de bör gå in. Gör det inte så är det tråkigt för mig och folk som rygga och därför vill jag inte ha dåligt samvete och må illa över det :)

Lycka till och God fortsättning

DrTehrani - 25 December, 2012, 10:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!