Vi går på en liten favorit från i lördags. För er som inte var med då så kör jag en snabb uppdatering.
Då handlade det om att Everton hade spelat tretton raka matcher där båda lagen gjort mål.

Leeds v Everton 2-1
Everton v Southampton 3-1
Wigan v Everton 2-2
QPR v Everton 1-1
Fulham v Everton 2-2
Everton v Liverpool 2-2
Everton v Sunderland 2-1
Reading v Everton 2-1
Everton v Norwich 1-1
Everton v Arsenal 1-1
Man.City v Everton 1-1
Everton v Tottenham 2-1
Stoke v Everton 1-1

Inte speciellt mycket är annorlunda sedan dess, bortsett från att siffran 13 nu är uppgraderad till siffran 14 då West Ham v Everton slutade 1-2.

Nu när Wigan är på besök så är feelingen den exakt samma. Inte för att Wigan är ett skrämmande fotbollslag, inte på något sätt. Utan för att Everton helt enkelt inte kan hålla nollan.
För att Everton kommer att göra mål. Det är såklart så säkert som något.
Wigan har för ovana att på slutet släppa in minst två mål per match, undantaget förlusten senast hemma mot Arsenal. Chansen att hålla nollan på Goodison Park ser jag som utesluten
Och det till trots att Felliani fortfarande är avstängd för hemmalaget. Det finns fortfarande offensiva krafter så det räcker och blir över i Pinenaar, Anichebe och Jelavic, för att nämna några.
Men Felliani är inte bara ett avbräck framåt för Everton, för er som sett de blåa sparka boll ett par gånger den här säsongen vet också vilket hästjobb han gjort även i det defensiva arbetet. Så att han inte är med idag gynnar Wigan klart och tydligt inte bara bakåt, utan även framåt.

Att Wigan har haft skadetrassel på defensivt centrala pjäser syns som sagt klart och tydligt. Man läcker betänkligt. Men tyckte ändå att man visade hyfsat intressanta offensiva idéer hemma mot Arsenal för att man absolut ska kunna hota ett lag som nu släppt in mål i 14(!!!) raka matcher.

1,83 på att Wigan gör mål, så ser jag på saken ...

This is the stats tab
This is the post tip