Pixbo Wallenstam IBK (-2) v Caperio/Täby FC @1,80 Svenska Spel

I Pixbo har vi hur många spelare som helst som håller hög klass. Vi har tre nyblivna världsmästare i Östholm, Quist och Malmström.
Östholm (11+10) kom med i Allstar-laget i VM. Ser man på hans poängskörd kan man tro att han är forward, men han är alltså back. En back med ett ruskigt bra skott. Backkollegan Quist (4+12) öser in en hel del, och tillsammans med Östholm bildar dem Superligans bästa backpar.
Malmström (9+10) fick ett fint genombrott under VM och smällde in en hel del kassar. Han är verkligen i form och stod för 5p i senaste matchen.
Vi har även poängkungen Julkunen (19+10) i laget som levererar i stort sett hela tiden. Nu är äntligen fixstjärnan Calebsson (3+6) kommit tillbaka helt efter sin frånvaro i början av säsongen. Har bara spelat fem matcher än så länge.
Vi har fler målsprutor i Brännberg (11+6) och Rosén (7+7).
Som ni ser har man massvis med spelare som producerar och det här är ju anledningen till att man leder Superligan trots mindre matcher spelade. Det här är varför man är stora kandidater till SM-guldet.

För några dagar sen spelade vi emot Caperio/Täby och det gav rejäl utdelning. Dem förlorade med hela 9-1 mot Linköping, samma Linköping som Pixbo spöade med 8-3 för inte så länge sen. Dessförinnan förlorade Caperio/Täby mot urusla Tyresö Trollbäcken med 12-5. Nu ska man alltså upp mot Sveriges bästa innebandylag.
Anledningen till dessa förluster är att man har saknat dem stora fixstjärnorna Rickie Hyvärinen (11+2) och Mikael Karlsson (3+9). Man saknade även rutinerade Edlund senast. Ser vi till deras poängskörd så blir man kanske inte jätteimponerad. Men grejen är att laget lever bara på dessa två + Patrik Hagberg (11+8).

Till denna match är Mikael Karlsson inte tillbaka. Även Hyvärinen missar matchen. Alltså är dem två stora fixstjärnorna återigen borta. Inga dåliga avbräck, vilket vi har sett dem två senaste matcherna!

Caperio/Täby har endast en seger på bortaplan och den kom mot jumbon Karlstad. Annars har man inte vart i närheten av tre poäng på bortaplan. Inte så att dem ska klara av det denna gång heller då dem gästar Sveriges bästa innebandylag. Finns så otroligt många spelare i Pixbo som kan leverera, en brist som finns hos Caperio/Täby. Tycker Pixbo bör komma upp i runt 8-9 mål vilket ska räcka för att detta spel ska gå in. Tycker vi hugger linan hos Svenska Spel och spelar därför 4 units på Pixbo Wallenstam (-2) till 1,80.

Missa inte Överspelet mellan Granlo v Falun som rekats här!

Följ fler spel och uppdateringar på min twitter: Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip