Speltips

Speltips Troja v Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-12-27 19:00 Spela här

Speltips Troja v Örebro
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,90 Speltips: Över 5,5 mål
2012-12-27 19:00 Troja v Örebro Över 5,5 mål 1,90 holms

Ja, att Örebro just nu håller på att trolla på sig stämpeln Sveriges krislag nummer ett, det är ingen överdrift. Jag om någon har vart kritisk väldigt länge, men har mestadels bara fått mothugg med fraser att "vänta bara, det blir bättre snart osv osv osv". Väldigt få, i synnerhet folk som jobbar kring klubben, har ens vågat yppat ordet kris utan man har egentligen bara stoppat huvudet i sanden och trott på snabb bättring.
Därför väldigt förvånande att det nu igår kom ändringar på ledarsidan. Jens Gustavsson får ta klivet bort som assisterande och in där kommer istället Lars Mozart Andersson. Förstår inte riktigt vad som är poängen, Mozart står ändå alltid i båset under matcherna, så någon ny röst eller ansikte är inget att tänka på. Men men, spelarna verkar ha vart involverade i beslutet så det blir väl förhoppningsvis till det bättre.

Men! Jag vågar ändå inte tippa på det här laget. Det har nu under tre matcher vart så uselt att man knappt finner ord. Visst, när inte spelet fungerar överlag, då kan vissa lag ändå vinna matcher tack vare vass målvakt. Men inte ens där kan Örebro hämta några gratisopoäng då varken Ridderwall eller Sandberg har övertygat det minsta.

Till det här spelet gör det dock ingenting att den som får chansen mellan stolparna släpper in puckar från förlängd mållinje, det är natrassel vi vill ha.
Örebro brukar möta just Troja efter julledighet, vill jag minnas. Och det är uteslutande målrika matcher just då. Ett par julsnapsar i smyg och alldeles för mycket Janssons frestelse gör väl att det blir aningen ostrukturerat, matchen direkt efter jul med få träningar i bagaget.

Dessutom, det blir ofta, eller förlåt, det blir JÄMT mycket mål (över 5,5) när Örebro gästar Ljungby. Sedan man klev upp i Allsvenskan så har det sett ut så här:
2-7
5-1
2-5
5-4
3-6
4-4
3-3
Ser inte riktigt varför det skulle bli ett trendbrott just idag. Sedan får vi ju inte heller glömma att Troja senast släppte in NIO mål hemma. Och att Örebro gjorde sju senast man var här.
Och som bekant, in släpper man alltid mål nu för tiden, hockeylaget från Närke,

holms - 26 December, 2012, 23:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sirthirteen - 2012-12-27 14:11:06

RYGG