Speltips

Speltips Västerås v Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-12-28 19:00 Spela här

Speltips Västerås v Djurgården
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,92 Speltips: X2
2012-12-28 19:00 Västerås v Djurgården X2 1,92 holms

Det finns en sjuhelvetes massa bra hockeyspelare i allsvenskan just nu, och fler lär dom bli, var så säkra. Men innan dom blivit fler så kan vi koncentrera oss på herrarna som redan huserar där. Och då har vi en snubbe som bara spelat 23 matcher men ändå gjort 30 poäng. Ett snitt på 1,30 poäng/match. och inte bara det, han och också absolut bäst plus/minus-statistik i sitt klubblag för dagen.
Jo, Mikael Backlund, han är precis så jävla bra som det låter. Tillsammans med Patrik Berglund har han förvandlat ett Västerås från att knappt klara topp-7 till att slåss om en elitserieplats framåt våren, OM lockouten fortsätter. Sådan skillnad gör två bra NHL-snubbar i allsvenskan.

Men till kvällens match finns det ingen Mikael Backlund då han som bekant är avatängd efter den halvfula tacklingen han delade ut mot någon bonde från Mora. Och så många gånger har jag sett VIK denna säsong för att påstå att laget tappar enorm slagstyrka om inte denne herre är med på isen. Den som menar annorlunda får se till att ta sin medicin eller förslagsvis somna om.
Mikael Backlund går helt enkelt inte att ersätta. Thats it!

Bra form på Djurgården. Ingen förlust under ordinarie tid på de fyra senaste matcherna. Varav vi hittar tre fullpoängare där.
Tycker även att Dif har värvat lagom klokt varav ett av nyförvärven fick göra mål direkt, vilket vi alla vet kan betyda massor. Att hela laget också fått en rejäl kick efter tränarbytet är också något vi inte kan bortse ifrån.

Vi erbjuds nästan dubbla degen på att Djurgården löser minst en poäng mot ett klart försvagat hemmalag. Och även om stockholmarna saknar två snubbar som lirar junio-vm så går det inte alls att jämföra med Backlunds betydelse för gurkorna.
Ett skevt odds i mina ögon, helt enkelt.

holms - 28 December, 2012, 01:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!