Donald Young, legenden som förlorade 17 raka ATP-matcher är tillbaka på vinnarspåret. Det är den enskilda spelare jag tjäna mest pengar på 2012. Bolagen fattade inte hur överskattad han var förrän han förlorat typ 15 i rad. Nu slog amerikanen både Rochus och Zverev i kvalet till Brisbane och nu är det alltså kvalfinal mot hypade hemmaspelaren John Millman som nästan alltid presterar på hemmaplan.

Aussin är hardcourt-specialist med flacka grundslag och solid serve. Han visade kvalité och form när han slog Bogomolov i förra kvalrundan och låt mig säga så här - han kanske inte vinner mot Donald men han förlorar absolut inte stort och han borde ta ett set här.

Förra året förlorade John Millman bara tre matchen under 21,5 games. Det var mot Dudi Sela, Tatsuma Ito och Giraldo.

När jag såg oddset runt tre gånger smeten på Millman tänkte jag direkt lira hcp, men nu är det tyvärr inte tillgängligt så vi får spela över 21,5 games till 1,80 på bet365 .

Donald är bättre nu än i somras. Helt klart, men han ska aldrig bli topp50-spelar igen, aldrig. Han kommer få kämpa hårt idag och jag är helt säker på att Millman inte viker ner sig.

This is the stats tab
This is the post tip