Speltips Vita Hästen v Kristianstad

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-01-04 19:00
Land: Sverige
Liga: Allettan södra
Odds: 1,58
Tips: 1 -1,5
Det var inte den enklaste inledningen Kristianstad fick ta sig ann i denna alletta, det ska gudarna veta.
Först hemma mot F:s suveräna serievinnare Kallinge/Ronneby, sedan direkt upp till Norrköping för att möta Vita Hästen, som också vann sin serie precis hur enkelt som helst. Och annat vore väl konstigt, Hästen har ett enda mål, och det är att spela allsvensk hockey nästa säsong.
Kristianstad kammade noll direkt (förlust 1-4) och det skulle ju förvåna å det grövsta om de första poängen trillade in här.

Vita Hästen vann som sagt sin serie utan att behöva förta sig (Kristianstad fick kämpa till sista blodsdroppen för sin plats här). Och det som imponerar allra mest, det är den enorma bredd på poänggörare man har i laget. Vill minnas att man inte har en enda topp-5 bland poängmakarna i division 1-E, och ändå gjorde man flest mål.
Vad det tyder på? Såklart på ett TUNGT lag att möta med fler än en formation som motståndarna måste förhindra att producera. Och det är ju kanske det bästa vapnet man kan ha för att gå upp - en fantastisk bredd med produktiva kedjor.

Hästen inledde med seger borta mot Skövde. 5-4. Siffrorna säger att det var jämnt. Jag menar att det handlade om slarv från Norrköpings-laget vilket gjorde att det blev alldeles för spännande på slutet då Skövde fick in några reduceringspuckar. Men det var aldrig någon fara på taket.
Nu har man skakat av sig den första matchen, lite av pressen har släppt från favoriternas axlar, och nu är det läge att spela ut inför en kokande hemmahall denna premiärfredag. Och, ja, Kristianstad känns som ett lämpligt byte om något.

Lagen har mötts i allettan de två senaste säsongerna. Kristianstad har inte vart i närheten en enda gång när lagen mötts i Norrköping.
Och, det är man inte den här gången heller. I synnerhet inte då laget har dragits med en massa sjukdomar på slutet, det gör det såklart ÄNNU trassligare.

5-1?
Spela på Vita Hästen v Kristianstad hos Unibet
Spela nu
holms - 3 Januari 2013 - 21:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Gerrard8 - 2013-01-04 11:04

Värde och värde...
Är matchen "klar" så tackar jag inte nej till en 60-procentig ränta:)

BajenWolves - 2013-01-04 10:48

Sedan känns ju hcp lir till 1,58 inte jättekul precis. Hittar inte riktigt värdet i det.

samppa - 2013-01-03 22:10

Holms
som fiipps säger turbulens. står i media http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=160&artikel=5397032

VARFÖR tar du inte upp detta ?? måste ju endå ha ett visst nyhetsvärde för denna match, rimligtvis vet du om det!?? nämns inte med ett ord mena jag

friipps - 2013-01-03 21:43

ingen tanke på att det är jävligt turbulent i hästen? erkgärds sparken storsponsor upprörd, detta kan ta skada på laget

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: