Speltips

Speltips Cliftonville-Glentoran

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-07 20:45 Spela här

Speltips Cliftonville-Glentoran
Land: Nordirland Liga: Premiership
Odds: 1.83 Speltips: 1
2013-01-07 20:45 Cliftonville-Glentoran 1 1.83 RalleArvid

Mitt nuvarande hemland är ju redan täckt av andra här så varför inte bege sig en sväng över Irländska sjön för att göra ett rek-nedslag i mitt forna dito?

11 segrar i rad på hemmaplan.
17 matcher, 15 segrar, en oavgjord och en förlust på de 34 senaste hemma.
Nej, det är inte Barcelona i La Liga eller något dominant lag i Damallsvenskan vi talar om, vi talar om Cliftonville i den Nordirländska högstaligan som leder Premiership med 3 pinnar och har två matcher mindre spelade än tvåan i tabellen.

Cliftonville ligger 14 poäng före dagens motståndare Glentoran. Visserligen inte ens dans på rosor att möta Glentoran men klasskillnaden lagen emellan bör vara tillräckligt stor för att alla utomsportsliga aspekter och parametrar inte ska kunna rubba Cliftonvilles chanser att plocka sin tolfte raka tre-poängare på hemmaplan.

Glentoran har bara två vinster på sina 10 senaste bortamatcher och det mot två lag från den lägre halvan av tabellen; Portadown på 7:e plats och Lisburn som är toksist i tabellen. Detta ratio är att betrakta som svagt oavsett i vilken liga man spelar men betänker man dessutom kvalitén på en hel del av lagen som man fått stryk/kryssat mot samt att bortaresorna inte är en faktor överhuvudtaget i Nordirland så blir det ännu svagare.

De tre senaste inbördes mötena har slutat 1-1, 1-1 och 3-0 seger för Cliftonville. Jag tycker att det lutar åt det senare resultatet snarare än de två första i kvällens möte.

1.83 är bjudet för ettan på Ladbrokes och det är helt klart godkänt.

Lycka till lads!
@RalleArvid

RalleArvid - 07 Januari, 2013, 10:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
bagayoko - 2013-01-07 20:31:54

Kan tilläggas att Cliftonville vunnit med minst 2 mål i nio av deras tio senaste hemmamatcher och gjort minst 3 mål framåt i 8 av de tio senaste. Den här ska bara sitta.