Speltips

Speltips Morecambe-Dag & Red

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-08 20:45 Spela här

Speltips Morecambe-Dag & Red
Land: England Liga: Ligue 2
Odds: Diverse Speltips: Diverse
2013-01-08 20:45 Morecambe-Dag & Red Diverse Diverse RalleArvid

Igår var det inget snack om saken och Cliftonville visade som jag trodde att de var alldeles för högt upptryckta med tanke på hur löjligt starka man är hemma. 4-1 till slut och lite skön återbäring att spendera idag då det buds på ytterligare ett kargt och fattigt utbud. Aston Villa är redan rekade av chefen så jag får lydigt kika ned i de lägre regionerna i landet.

Morecambe har inte vunnit på sex raka matcher och på dessa sex har man kryssat inte mindre än fyra gånger. Hemma har man kryssat 5 av de senaste 9 matcherna och man har 7 vinster, 8 oavgjorda och 10 förluster så här långt in i säsongen.

Dagens motståndare från Östra London Dag and Red är också tämligen glada i att kryssa med ett facit på 9 vinster, 7 oavgjorda och 10 förluster på sina 26 matcher. Formen är dock något bättre för gästerna med 2 vinster på sina senaste 3 bortamatcher. Senaste segern med 2-0 borta mot Accrington var välbehövlig efter 3 raka förluster som tagit på självförtroendet.

I tabellen är det tätt mellan lagen med bara 5 poäng som skiljer lagen emellan åt till Dag & Reds fördel (dock har Morecambe en match mindre lirad).

Morecambe har spelat 4 raka matcher innehållandes mindre än 2.5 mål och har ett snitt exakt 2.5 mål på sina 25 matcher vilket är tämligen lågt i en så pass målglad liga som Ligue 2 är. Dag & Red har visserligen innan sin senaste 2-0 seger tre matcher i rad innehållandes över 2.5 mål men det var förluster samtliga och jag tror inte att man kommer släppa i 3 mål eller liknande i denna drabbning. Man har goda möjligheter att greja minst 1 poäng och när man vinner så gör man det ofta med 1-0 i tajta drabbningar.

Senast lagen möttes på Morecambes hemmaplan vann Dag & Red med 2-1. Jag tror på en tight tillställning där krysset ligger nära till hands och där bortalaget har goda chanser till poäng. I ett ganska blekt betting-utbuds-landskap blir mina spel med lite lägre insats som följer:

Under 2.5 mål till 1.95 på bet365 .com
Det raka X:et får testas med en liten slant till 3.50 (bet365 .com)
X2 (med asian hcp) till 1.52 (också det på bet365 )

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 08 Januari, 2013, 08:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2013-01-08 12:56:55

Ja, jag vet. Om du var uppmärksam så såg du också att jag direkt gick in och skrev i kommentarsfältet till den reken när jag märkte det. Det är också precis därför jag för första gången nämner en sådan kommentar eftersom jag hädanefter alltid kommer gå in och kolla vad som är rekat (något jag inte alltid gjort tidigare vilket gårdagens "misstag" visade med all önskvärd tydlighet).

Vidare behöver det ju nödvändigtvis inte vara av ondo att ha två likadana rekar då de igår kompletterade varandra. Med olika perspektiv pekade de mot samma förutseelse (vilken också stämde till 100%). Grattis om du ryggade Cliftonville.

Mus - 2013-01-08 08:30:40

"Aston Villa är redan rekade av chefen så jag får lydigt kika ned i de lägre regionerna i landet."
Cliftonville var också rekat igår dagen innan du rekade den... bara så du vet.